Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie cu localnici Învață să prepari mâncare tradiționala balineză într-o lecție privată de gătit, acasă la o familie din Bali

Învață să prepari mâncare tradiționala balineză într-o lecție privată de gătit, acasă la o familie din Bali

21 Reviews

Bali / Asia

Durată: 4 ore

Furnizor:

With Locals

De la 30

Scurtă descriere:

Învăță să gătești preparate culinare tradiționale balineze într-o lecție privată de gătit, acasă la o familie locală. Îți sunt livrate toate ingredientele, inclusiv rețetele pe care le folosești în timpul cursului, astfel încât să poți recrea preparatele la tine acasă.

Repere:

  • Cunoaște rețete tradiționale, pentru a pregăti faimoasa mâncare tradițională balineză;
  • Gătește în casa unei familii balineze, pe baza unor rețete tradiționale;
  • Varietate mare de mâncăruri; poți alege carne de porc/pui/pește/meniu vegetarian sau vegan;
  • Prânz;
  • Gastronomie indoneziană;
  • Patru feluri de mâncare.

La ce să te aștepți:

Alătură-te unei lecții de gătit în sânul unei familii tradiționale balineze, și învață să pregătești preparate culinare locale și delicioase. Ți se arată cum să gătești de la zero feluri de mâncare balineză.

Folosești ingrediente proaspete și locale, pentru a fi sigur că te bucuri de cea mai bună experiență. Cursul de gătit include carne și poți alege porc, pui sau pește.

Cum este disponibilă o varietate de mâncăruri, poți face și rețete vegane sau vegetariene. De fapt, există multe preparate delicioase vegane și vegetariene în gastronomia din Bali.

Vei primi copii ale rețetelor după ce rezervi experiența, ca să te poți bucura de procesul de gătit, și dacă ai solicitări speciale, trebuie doar să anunți.

Prin urmare, bucură-te de experiență!

Vezi și alte experiențe din Bali

Experiențe de călătorie cu localnici

Cunoscătorii și pasionații de călătorii știu deja ce avantaje aduce oricărui sejur interacțiunea nestingherită cu localnicii. Iar dacă te alături acestora pentru activități și experiențe de vacanță, când te afli într-un travel mood de evadare sau de explorare, ai ocazia să te conectezi direct la stilul lor de viață.

Cunoaște localnicii, află-le obiceiurile și tradițiile, ascultă-le poveștile și observă-le comportamentul – nimic nu îți îmbogățește mai tare vacanța decât diferența culturală pe care o înțelegi și o respecți, odată ce știi care sunt asemănările și deosebirile dintre felul tău și al lor de a vedea lumea. Doar așa te întorci mai câștigat dintr-o călătorie.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.