Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Vizitează Sinagoga portugheză și alte atracții ale cartierului evreiesc din Amsterdam

Vizitează Sinagoga portugheză și alte atracții ale cartierului evreiesc din Amsterdam

1 Reviews

Amsterdam / Olanda

Durată: 1 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 15

Scurtă descriere:

Explorează istoria evreiască a orașului Amsterdam și moștenirea sa, cu această intrare la Sinagoga portugheză, un loc de cult sefard ce datează din secolul al XVII-lea și care conține artefacte uimitoare. Lasă-te surprins de interiorul superb și bine conservat, de stâlpii din piatră și de pereții ornamentați, dar și de seria de 72 de ferestre. Biletul tău de intrare include accesul în unele dintre cele mai importante situri istorice din cartierul evreiesc din Amsterdam.

Repere:

  • Acces la Sinagoga portugheză din Amsterdam;
  • Întoarce-te în timp într-un tur istoric;
  • Află totul despre Sinagoga portugheză, prin intermediul ghidului audio;
  • Experimentează atmosfera cartierului evreiesc;
  • Este turul perfect pentru cei care ajung pentru prima oară la Amsterdam.

La ce să te aștepți:

Ajungi la Sinagoga portugheză din centrul Amsterdamului, aproape de o stație de metrou și de multe alte atracții din cartierul evreiesc. Afli despre istoria dramatică a comunității evreiești, care a sosit în Olanda ca să se refugieze în fața persecuțiilor din Spania și Portugalia.

 

Plimbă-te pe podelele de lemn, acoperite cu nisip, ale sinagogii, care este luminată de o mie de lumânări dispuse în candelabre de alamă – Sinagoga portugheză nu a avut niciodată lumină electrică sau încălzire.

 

Continuă printr-o serie de clădiri pline de colecții de obiecte ceremoniale din argint, aur, mătase sau brocart, apoi vezi cea mai veche bibliotecă evreiască funcțională din lume, Ets Haim, care e parte din programul UNESCO Memory of the World.

 

Biletul tău este valabil timp de o lună, și include accesul la Jewish Historical Museum, care e găzduit de patru sinagogi monumentale, la JHM Children's Museum și la emoționantul National Holocaust Memorial, toate aflate în 1-Jewish Cultural Quarter.

Vezi și alte experiențe din Amsterdam

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.