Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Vezi atracțiile de top din Praga într-un tur lejer, cu bicicleta electrică, alături de doi ghizi experți

Vezi atracțiile de top din Praga într-un tur lejer, cu bicicleta electrică, alături de doi ghizi experți

21 Reviews

Praga / Cehia / Europa

Durată: 2 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 50

Scurtă descriere:

Cunoaște tot ce-i mai bun în Praga într-un tur ușor și amuzant, de trei ore, cu bicicleta electrică. Împreună cu doi ghizi experți, ce-ți dezvăluie atracțiile, mergi de-a lungul istoricelor trasee pentru biciclete ce traversează fermecătorul district al castelului și orașul vechi, și urcă până la parcul Letna. Bucură-te de priveliștile orașului din acest parc din vârful dealului, înainte de a coborî spre frumoasele străzi baroce din Mala Strana (Micul Cartier). Află despre cultura și istoria Pragăi de la ghizii tăi și oprește-te să savurezi câteva degustări. Turul este limitat la 10 persoane, pentru o experiență mult mai personalizată. 

Repere:

  • Tur de trei ore cu bicicleta electrică, alături de doi ghizi informați;
  • Vezi câteva dintre atracțiile de top din Praga, pe o bicicletă electrică, într-un mod ușor și amuzant;
  • Descoperă districtul castelului și orașul vechi, inclusiv podul Carol și cartierul evreiesc;
  • Pedalează în jurul parcului Letna și admiră vederile panoramice, deasupra orașului;
  • Descoperă cartierul în stil baroc Mala Strana, cu casele și piețele sale frumoase;
  • Bucură-te de mai multe variante de plecare, de degustări și de o sticlă de apă, incluse;
  • Tur în grup mic, limitat la 10 persoane, pentru o atmosferă mai intimă.

La ce să te aștepți:

Alege timpul de plecare preferat când faci rezervarea și apoi întâlnește-i pe cei doi ghizi prietenoși în Praga centrală. Urcă pe bicicleta ta electrică, pune-ți casca și primește instrucțiuni privind comenzile, care sunt ușor de utilizat.

Când ești gata, pornește pe străzile istorice, în urma ghizilor tăi. Bucură-te de ușurința cu care mergi cu bicicleta, ale cărei pedale asistate electric fac treaba mult mai ușoară pe porțiunile pietruite și pe cele în urcare, de-a lungul traseului.

Înaintează pe pista pentru biciclete de pe malul râului din frumosul oraș vechi, admirând podul Carol, vechiul cartier evreiesc și fermecătorul district al castelului. Oprește-te pentru a face poze și a asculta informații interesante despre atracții.

Traversează râul Vltava, ca să continui pe pista pentru biciclete cu vederi panoramice din jurul parcului Letna, care se află în vârful unui deal, pe malul vestic, și care dezvăluie priveliști superbe deasupra orașului. Șerpuiește pe aleile umbrite și oprește-te pentru a admira panoramele parcului și ale orașului vechi din Praga.

Apoi, coboară de-a lungul pistei, prin zonele pline de verdeață, spre eleganța barocă a micului cartier Mala Strana. Călătorește pe frumoasele alei de aici, înainte de a te întoarce, agale, spre orașul vechi.

După trei ore, turul tău se încheie la punctul de plecare.

Vezi și alte experiențe din Praga

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.