Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Petreceți o zi la Bali Safari and Marine Park alături de animale, interacționați cu ele și admirați-le

Petreceți o zi la Bali Safari and Marine Park alături de animale, interacționați cu ele și admirați-le

304 Reviews

Bali / Asia

Durată:

Furnizor:

Voyagin

De la 45

Scurtă descriere:

Lăudându-se cu peste 60 de specii de pe patru continente, Bali Safari and Marine Park a fost deja apreciată ca una dintre cele mai fascinante atracții de clasă mondială din Bali.

Repere:

  • Confirmare imediată: rezervați acum și primiți confirmarea în doar câteva minute;
  • Transport gratuit cu autocarul la rezervarea oricăruia dintre pachetele Jungle Hopper, Dragon sau Leopard*;
  • Stați față în față cu peste 60 de specii de animale în timpul experienței Safari Journey
  • Călăriți un elefant în cadrul pachetelor Leopard sau Rhino;
  • Pozați alături de un binturong (bearcat) sau de un urangutan.

La ce să te aștepți:

Casă pentru mai mult de 60 de specii de animale din Indonezia, Africa și India, Bali Safari and Marine Park oferă mai mult decât o simplă experiență; reprezintă ocazia de a petrece o zi excelentă, indiferent de vârstă, și de a vă bucura de orice, de la spectacole cu animale la atracții distractive și tobogane cu apă, precum și activități de safari. Cu o vechime de doar patru ani, Bali Safari and Marine Park a fost deja apreciat ca una dintre cele mai fascinante atracții de clasă mondială.

Întins pe o suprafață de 40 de hectare de pădure virgină în Gianyar, parcul se află în proprietatea Taman Safari Indonesia, companie renumită pe plan mondial, un nume cunoscut atât pentru expozițiile de animale, amenajate în mod creativ, cât și pentru eforturile constante de conservare.

Există patru tipuri de pachete diferite, ce oferă o multitudine de experiențe legate de animalele sălbatice, cum ar fi:

Faceți fotografii cu animalele

Când a fost ultima oară când ați stat aproape de regele junglei și să-l mângâiați? Faceți ca amintirile voastre să dureze pentru totdeauna cu o fotografie personală cu un binturong (bearcat) sau cu un urangutan!

Urmăriți spectacolul Bali Agung

„Bali Agung - Legenda zeiței balineze“ prezintă 150 de personaje, 40 de păpuși și mai mult de 30 de animale, inclusiv 10 elefanți – împărțind o scenă de 60 pe 40 metri.

Spectacolul spune povestea adevărată a unui rege balinez din secolul al XII-lea, care se căsătorește cu o prințesă chineză și are un copil cu o altă femeie, considerată zeița fertilității din Bali.

Luați masa cu leii

Tsavo Lion Restaurant este primul restaurant tematic african din Asia care vă permite să interacționați cu animalele sălbatice în timp ce vă savurați masa. Acest restaurant rafinat se află alături de zona cu lei, așa că puteți vedea leii care se joacă unii cu alții în timp ce vă bucurați de cele mai delicioase preparate culinare.

*Sunt disponibile și meniuri vegetariene.

Vezi și alte experiențe din Bali

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.