Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Petreceți două zile în Parcul Național Komodo, întâlniți dragonii și faceți snorkeling

Petreceți două zile în Parcul Național Komodo, întâlniți dragonii și faceți snorkeling

6 Reviews

Bali / Asia

Durată: 48 ore

Furnizor:

Viator

De la 359

Scurtă descriere:

Vedeți cele mai mari șopârle din lume în habitatul lor natural și spectaculos la Parcul Național Komodo, în această excursie aventuroasă de două zile. Însoțiți de un ghid privat, descoperiți flora fascinantă și fauna înfricoșătoare a insulei incluse în patrimoniul mondial UNESCO. Zburați din Bali spre frumoasa insulă Flores, apoi navigați pe ocean cu o barcă cu motor privată, înainte de a debarca pe idilica insulă Rinca, pentru a porni într-o drumeție incredibilă. Vedeți sălbaticii dragoni de Komodo de aproape și aflați fascinați informații de la ghidul vostru naturalist despre comportamentul și fiziologia lor. Feaceți snorkeling în apele de cristal din jurul insulei Bidadari, pentru a vă încheia turul.

Repere:

 

  • Tur privat de două zile la Parcul Național Komodo de pe insula Rinca, din Denpasar sau Komodo;
  • Mergeți cu o barcă privată într-o croazieră de două ore spre Parcul Național Komodo, un sit inclus în patrimoniul mondial UNESCO;
  • Bucurați-vă de o drumeție de două ore pe insula Rica, în căutarea dragonilor de Komodo – cele mai mari șopârle din lume;
  • Cazarea la bordul vasului, trei mese, răcoritoarele și transportul privat sunt incluse.

La ce să te aștepți:

Stați față în față cu una dintre cele mai fascinante specii din lume în această excursie fascinantă de două zile la Parcul Național Komodo. Acest tur privat include un ghid cunoscător, cazarea peste noapte pe o barcă privată și trei mese. Savurați libertatea și flexibilitatea acestui tur privat, în care comentariile și itinerariile sunt adaptate intereselor voastre. Bucurați-vă de transportul cu un autovehicul privat și satisfaceți-vă pofta pentru aventură în acest tur incredibil.

Itinerariu

Ziua 1: Denpasar – Labuan Bajo (L,D)

Prindeți zborul (dacă ați selectat opțiunea de zbor) de 08:30 dimineața din Denpasar, Bali, și întâlniți-vă ghidul privat la sosirea în Labuan Bajo, Flores. Acesta vă conduce direct spre port, pentru a vă urca la bordul unei bărci motorizate pentru o călătorie de două ore.

După un scurt instructaj, porniți în croazieră spre insula Rinca, la Parcul Național Komodo, inclus în patrimoniul mondial UNESCO, și savurați prânzul pe ambarcațiune. Pe drum, ghidul vostru vă pregătește pentru aventura care urmează, ce include o drumeție de după-amiază pe insula Rica.

După ce coborâți de pe barcă, porniți pe traseu pentru a descoperi dragonii de Komodo, cele mai mari specii de varani din lume. Acești uriași pot atinge o lungime de maximum 3 metri și cântări până la 150 de kilograme. Ghidul vostru vă arată dragonii de Komodo și habitatul lor natural, precum și alte animale sălbatice unice din Parcul Național Komodo, singura zonă din lume unde se găsesc dragonii de Komodo. Vedeți zonele în care șopârlele uriașe stau la soare sau cum inspectează găurile pentru a-și depune ouăle – până la 20 o dată.

În timpul drumeției de două ore, fiți atenți pentru a zări macaci crabivori, bivoli de apă sălbatici, cerbii Timor, maimuțe, cai sălbatici, mistreți și păsări variate. Câteva dintre aceste animale mari sunt pradă pentru dragonii de Komodo, dar nu trebuie să vă fie teamă – sunteți în siguranță tot timpul alături de ghidul vostru! După această aventură, întoarceți-vă la Labuan Bajo cu barca și bucurați-vă de timpul liber pentru a înota și a face snorkeling. Apoi savurați cina împreună cu ghidul vostru la un restaurant local.

Cazare: la bordul vasului, într-o cabină cu aer condiționat.

Ziua 2: Labuan Bajo – Denpasar (B)

Ghidul vostru vă transferă la aeroport, pentru zborul spre Bali.

Vezi și alte experiențe din Bali

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.