Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Mergi cu tramvaiul și explorează renumitul castel Praga & vizitează catedrala Sf. Vitus și basilica Sf. Gheorghe

Mergi cu tramvaiul și explorează renumitul castel Praga & vizitează catedrala Sf. Vitus și basilica Sf. Gheorghe

1485 Reviews

Praga / Cehia / Europa

Durată: 2 ore30 minute

Furnizor:

Get Your Guide

De la 44

Scurtă descriere:

Explorează spectaculosul castel Praga (cetatea din Praga) și catedrala Sf. Vitus, bazilica Sf. Gheorghe și Strada de aur. Fă o călătorie cu tramvaiul până la castel, din Mala Strana (Micul Cartier), și află despre mai mult de zece secole de istorie a capitalei cehe.

Repere:

  • Explorează maiestuosul castel Praga și vizitează toate zonele sale importante;
  • Mergi cu tramvaiul până la castel, din piața din Mala Strana;
  • Află povești despre oraș, începând cu secolul al IX-lea și până în secolul XX.

La ce să te aștepți:

Turul tău ghidat de două ore și jumătate începe la podul Carol, unde ghidul tău îți oferă o scurtă prezentare a istoriei castelului Praga.

Traversează podul Carol și fă-ți drum spre piața Mala Strana, de unde un tramvai te duce la castel.

Când intri în catedrala Sf. Vitus, ascultă povestiri despre prințese, regi și împărați și despre istoria ceremonială a locului. Vizitează vechiul castel, sala Vladislav și apoi mergi spre bazilica Sf. Gheorghe, unde ghidul tău îți povestește despre sfinții cehilor.

Vizitează zona cunoscută sub numele de Strada de aur, unde ghidul îți spune despre viețile localnicilor rezidenți.

 

Vezi și alte experiențe din Praga

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.