Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Mergeți să mâncați micul dejun la Grădina Zoologică, în compania urangutanilor

Mergeți să mâncați micul dejun la Grădina Zoologică, în compania urangutanilor

13 Reviews

Bali

Durată: 5 ore

Furnizor:

Viator

De la 41

Scurtă descriere:

Luați cea mai importantă masă a zilei cu urangutanii adorabili, la locul lor de joacă. Micul dejun la grădina zoologică poate fi un lucru obișnuit, dar cum este când vă bucurați de el în compania urangutanilor? Ar fi o experiență pe cinste! Prima din Indonezia, Bali Zoo a lansat o experiență unică, mic dejun cu urangutani. Acum, oaspeții nu doar că se pot bucura de un mic dejun regesc, dar pot face asta cu regii junglei: urangutanii.

Îndreptați-vă spre Gayo Restaurant at Kampung Sumatra și vedeți urangutanii care se simt bine la locul lor de joacă. Alte animale se alătură micului dejun consistent. Un mic dejun extrem de delicios este servit în timpul acestei experiențe. Începeți cu fructe tropicale asortate sau cu suc de fructe, urmate de pâine proaspăt coaptă și de feluri de mâncare la alegere, care variază de la orez prăjit, clătite și până la clasicele cereale și multe altele. Încheiați-vă dimineața cu o ceașcă de cafea balineză sau cu un ceai cald englezesc, pentru a avea parte de un final perfect pentru micul vostru dejun.

Repere:

  • Apropiați-vă de animalele sălbatice native;
  • Micul dejun inclus;
  • Experiență adecvată pentru familii;
  • Transfer dus-întors gratuit de la hotel;
  • Confirmare pe loc.

La ce să te aștepți:

Micul dejun la grădina zoologică (Bali Zoo) poate fi un lucru obișnuit, dar cum este micul dejun cu urangutani? Aceasta este o experiență inedită! Ca primă locație care oferă această experiență în Indonezia, oaspeții au nu doar posibilitatea de a mânca regește, dar pot face asta în compania regilor junglei, urangutanii.

Turul vostru începe când sunteți preluați de la hotelul vostru în jur de șapte dimineața și sunteți conduși la Bali Zoo. La sosire, respirați aerul proaspăt din Gianyar, simțiți briza, bucurați-vă de ceața de dimineață și ascultați păsările cântătoare și alte animale care abia s-au trezit.

Personalul prietenos vă conduce la restaurant. Acolo vedeți trei sau patru urangutani care se joacă în spațiul special amenajat din zona restaurantului. Nu doar că sunteți amuzați de urangutanii adorabili, dar micul dejun consistent este de asemenea o specialitate. Acesta începe cu fructe asortate de sezon, legume sau suc de fructe, urmate de pâine proaspăt coaptă, servită cu unt și gem. Micul dejun se încheie cu felul principal pe care îl alegeți, ce poate include ouă Benedict, granola făcută în casă, nasi kuning (orez galben) sau multe altele. Nu uitați o ceașcă de kopi tubruk (cafea balineză) sau de ceai cald englezesc completează micul dejun perfect.

 

Deși urangutanii sunt principala atracție a acestei experiențe, ea include, de asemenea, un tur de dimineață la grădina zoologică, care vă oferă accesul la toate spectacolele cu animale care au loc înainte de ora 12:00. Ce mod mai bun de a vă începe dimineața decât să vedeți animalele adorabile care vă fac ziua frumoasă? La finalul aventurii, sunteți încurajați să faceți fotografii cu urangutanii și cu alte animale, înainte ca van-ul să vă transporte înapoi la hotel.

Vezi și alte experiențe din Bali

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.