Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Mergeți într-un tur ghidat în Insula Țestoaselor și interacționați cu simpaticele animale & faceți snorkeling

Mergeți într-un tur ghidat în Insula Țestoaselor și interacționați cu simpaticele animale & faceți snorkeling

2 Reviews

Bali / Asia

Durată: 3 ore

Furnizor:

With Locals

De la 37

Scurtă descriere:

Mergeți într-un tur privat la Insula Țestoaselor împreună cu un ghid local, care vă conduce spre una dintre cele mai frumoase locații unde puteți interacționa cu țestoasele, iar pentru asta trebuie să luați barca pentru a vedea unde. De asemenea, vedeți și alte animale de pe insulă.

Repere:

  • Întâlniți animalele;
  • Faceți fotografii cu șerpi și cu păsări;
  • Interacționați cu superbele țestoase;
  • Călătoriți cu o barcă cu fundul de sticlă;
  • Faceți snorkeling.

La ce să te aștepți:

Vă doriți o zi superbă, plină de priveliști frumoase, viață acvatică și animale? Atunci această activitate este pentru voi!

În timpul acestei experiențe aveți ocazia de a interacționa cu țestoasele de pe Insula Țestoaselor. Acesta este un tur interesant pentru a vizita mica insulă acoperită cu nisip alb, cu un centru de conservare a țestoaselor ce se află în Tanjung Benoa, în partea de sud a insulei Bali. Pentru a fi o experiență și mai captivantă, mergeți spre această insulă uimitoare cu o barcă cu fundul de sticlă. Aceasta este o modalitate excelentă pentru a vedea viața marină dintr-un loc sigur!

Pe insulă interacționați cu țestoasele și cu alte animale, ca șerpii, păsările și multe altele! După ce vizitați insula, barca vă conduce în zona de snorkeling, ce oferă o vederă superbă a coralilor și a peștilor prietenoși.

Pentru această experiență, numărul minim de participanți este de două persoane.

Vezi și alte experiențe din Bali

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.