Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Distrați-vă o zi întreaga în parcul Waterbom din Bali, fără să așteptati la coadă la intrare

Distrați-vă o zi întreaga în parcul Waterbom din Bali, fără să așteptati la coadă la intrare

15 Reviews

Bali / Asia

Durată:

Furnizor:

Viator

De la 34

Scurtă descriere:

Waterbom Bali este evaluat de către TripAdvisor ca fiind parcul acvatic numărul unu din Asia. Dincolo de toboganele de clasă mondială, construite și menținute la standarde internaționale de siguranță, se află un sanctuar amenajat cu grijă, format din grădini și sisteme de apă, care reprezintă cu mândrie frumusețea din Bali.

Parcul acvatic se întinde pe o suprafață de 3,8 hectare și este proiectat pentru a oferi experiențe memorabile pentru o varietate de oaspeți, de la căutătorii de senzații tari, care își testează îndrăzneala pe cel mai abrupt tobogan din Asia, The Climax, la familiile care se bucură de zona pentru copii sau la cei care vor să se relaxeze departe de agitația lumii de afară.

Biletul de intrare VIP asigură accesul la întregul parc și la toate toboganele și aduce, în plus, următoarele beneficii: intrare VIP, fără să stați la coadă, și 100.000 de rupii credit, pe care să le folosiți oriunde în interiorul parcului.

Repere:

  • Experimentați o varietate de tobogane, proiectate și contruite la standarde internaționale, ce includ și cel mai lung tobogan cu apă din lume - The Constrictor;
  • Relaxați-vă pe râul leneș sau în pavilionul vostru privat din interiorul grădinilor care acoperă peste 50% din suprafața parcului (se aplică costuri suplimentare);
  • Bucurați-vă de ofertele de preparate culinare disponibile în întregul parc, inclusiv de pizza făcută de mână, dospită 48 de ore, și de o varietate de produse sănătoase (se aplică costuri suplimentare).

La ce să te aștepți:

Fondatorii Waterbom Bali au dezvoltat în mod conștient parcul pentru a onora mediul natural. Până în prezent, parcul încă menține mai mult de 50% din suprafața sa ca spațiu verde, inclusiv o serie de specii native pe cale de dispariție.

Cum intrați în parc, constatați imediat scăderea temperaturii ambientale cu aproximativ 10 grade, oferind o alinare răcoroasă, departe de agitația din Bali, care poate deveni la un moment dat copleșitoare.

Parcul acvatic oferă o varietate de atracții ce acoperă un spectru larg, de la cele extreme la zona pentru copii, toate proiectate, construite și întreținute de către consultani internaționali.

Pe lângă tobogane, Waterbom oferă o gamă de activități și servicii, inclusiv o piscină cu valuri și răsfăț la spa.

Departe de jungla de beton asociată de obicei cu parcurile acvatice, Waterbom se mândrește cu grădinile sale frumoase și luxuriante, care creează o segmentare naturală, permițând familiilor și grupurilor să se bucure în voie, fără să-i deranjeze pe cei în căutarea unui refugiu de liniște, în umbra unuia dintre pavilioane, care doresc să-ți petreacă ziua într-un ritm tihnit.

Când vă vine foame, bucurați-vă de multele restaurante ale parcului sau de produsele de calitate ale vânzătorilor staționați în întreg complexul.

Vezi și alte experiențe din Bali

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.