Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Descoperă misterele și secretele orașului Praga într-un tur alternativ, seara, în labirintul de străduțe din orașul vechi

Descoperă misterele și secretele orașului Praga într-un tur alternativ, seara, în labirintul de străduțe din orașul vechi

651 Reviews

Praga / Cehia / Europa

Durată: 1 ore30 minute

Furnizor:

Get Your Guide

De la 16

Scurtă descriere:

Descoperă miturile și legendele din Praga în acest tur fantomatic, de o oră și jumătate. Mergi pe cele mai misterioase alei ale orașului și ascultă povestiri care te fac să te rogi să fi fost un tur la lumina zilei. Află povestea din spatele scheletului din ceasul astronomic și multe altele.

Repere:

  • Află despre fantomele și legendele Pragăi într-un tur după lăsarea întunericului;
  • Ascultă povestiri despre fantome fără cap, care bântuie străzile, și despre spadasini sângeroși;
  • Strecoară-te pe unele dintre cele mai misterioase străzi medievale din Praga;
  • Descoperă povestea din spatele scheletului din ceasul astronomic.

La ce să te aștepți:

Mergi într-un tur alternativ în Praga, pentru a afla mai multe despre miturile și legendele orașului, ce se întind de-a lungul veacurilor. Ascultă povestiri despre neașteptatul oraș, mereu în schimbare, și descoperă câteva dintre secretele sale ascunse.

Ghidul tău îți spune povești tulburătoare despre vechi legende, mistere și fantome. Dacă nu ești atent, poți da nas în nas cu călăreți fără cap. Hoinărește în liniște pe străzile întunecate și află despre mitul din spatele scheletului din ceasul astronomic. Află despre misterioșii elfi din casa Burgrave din complexul castelului Praga. Descoperă de ce un negustor necinstit a fost înecat. Dacă nu ești așa de norocos, poți să întrezărești sabia însângerată a unei spadasin...

Urmează-ți ghidul pe cele mai misterioase străzi medievale din Praga și la muzeul fantomelor, unde îți dai seama că stafiile din Praga nu sunt doar povești nemuritoare. 

Vezi și alte experiențe din Praga

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.