Acasa Experiențe de călătorie Activități în natură Explorează o zi întreaga satele și plajele din zona de nord a insulei & stațiunea montană Bedugul

Explorează o zi întreaga satele și plajele din zona de nord a insulei & stațiunea montană Bedugul

30 Reviews

Bali

Durată: 10 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 50

Scurtă descriere:

Descoperă plajele izolate și peisajele idilice ale regiunii de nord din Bali în timpul acestei excursii de zece ore și jumătate, ce acoperă orașele Lovina, Singaraja și resortul montan Bedugul. Vizitează piața de fructe și flori Candi Kuning, unde te bucuri de produsele fenomenalei agriculturi a regiunii, apoi explorează superbul lac Beratan, din apropiere de Bedugul, și templul de pe malurile sale. De asemenea, hoinărește prin pădurea tropicală, spre istoricul oraș Singaraja. Această excursie în regiunea de nord din Bali include, de asemenea, transportul dus-întors de la hotel, taxele de intrare și ghidul.

Repere:

  • Bucură-te de un tur de o zi explorând regiunea rurală și plajele de pe coasta de nord a insulei Bali;
  • Descoperă orașele Singaraja, Lovina și stațiunea montană Bedugul;
  • Experimentează cultura balineză;
  • Plimbă-te prin pădurea tropicală și vezi cascade;
  • Ghid informat și prietenos;
  • Transfer dus-întors de la hotel.

La ce să te aștepți:

Descoperă o parte diferită a insulei Bali, vizitând unele dintre orașele, peisajele și atracțiile mai puțin explorate ale coastei sale de nord, în timpul acestui tur de zece ore și jumătate. Fii sigur că îți faci o nouă imagine despre cultura unică și peisajul uimitor al acestei insule fără pereche.

 

Începe-ți excursia cu preluarea de la hotelul tău cu 30-60 de minute înainte de timpul de plecare de la 08:30. Operatorul turului îți confirmă ora exactă când faci rezervarea. Apoi pornește prin munții centrali din Bali, spre coasta de nord a insulei, observând cum vegetația lasă loc câmpurilor bogate cu plantații de varză, cartofi și porumb. De-a lungul drumului, te oprești la Candi Kuning, o piață de fructe și flori, unde poți admira exoticele orhidee, trandafirii colorați și delicioasele căpșune scoase la vânzare de către localnici.

 

Apoi mergi spre Bedugul, o stațiune montană situată la o altitudine de 850 de metri. Admiră lacul Beratan, format în craterul lăsat în urmă de acum inactivul vulcan Batukaru, și vizitează frumosul templu al lacului, folosit de localnici pentru a onora zeița despre care se crede că locuiește în aceste ape.

 

După aceea, îndreaptă-te spre satul Munduk și vezi superbele lacuri gemene. Continuă de-a lungul coastei din Lovina, trecând de faimoasa plajă cu nisip negru, și oprește-te pentru prânz (pe propria cheltuială). Apoi explorează orașul vechi Singaraja, fosta capitală a insulei Bali.

 

Încheie-ți ziua cu o oprire în pădurea tropicală, unde te plimbi spre cascada Gigit. Turul tău se încheie cu o călătorie pitorească înapoi spre hotelul tău.

 

Vezi și alte experiențe din Bali

Activități în natură

Unele destinații te cheamă să te cufunzi în natură, pentru că atuul lor principal este poziționarea geografică privilegiată în mijlocul unor locuri înzestrate natural cu frumuseți uluitoare. Dacă te atrag priveliștile unice și acele activități prin care descoperi locuri unice, atunci când călătorești spre locuri renumite pentru asta, și te afli în travel mood activ sau de evadare, alege activități în natură.

Respiră atmosfera locului, alegând experiențele care te aduc mai aproape de ocean sau de crestele munților, care te poartă dincolo de cărările prea umblate, astfel încât să cunoști cât mai autentic și să îți trăiești la maximum vacanța. Nimic nu se compară cu evadarea în natură, iar aceste experiențe ți-o demonstrează din plin.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.