Acasa Experiențe de călătorie Adrenalină și aventură Fă snorkeling printre rechinii-balenă într-un tur în largul coastei Yucatan

Fă snorkeling printre rechinii-balenă într-un tur în largul coastei Yucatan

80 Reviews

Cancun / Mexic

Durată: 8 ore

Furnizor:

Viator

De la 136

Scurtă descriere:

Fă snorkeling printre rechinii-balenă mexicani într-un tur de snorkeling în grup, în largul coastei Yucatan, cu plecare din Playa del Carmen. Sub direcția unui ghid expert, înoată cu cei mai mari pești din lume în timp ce cauți din priviri delfini, diavoli de mare și țestoase. Adâncește-te în splendoarea marină a apelor Mexicului, în această aventură spectaculoasă, în grup mic.

Repere:

  • Aventură de snorkeling printre rechini-balenă în largul coastei orașului Cancun;
  • Caută delfini, diavoli de mare și țestoase;
  • Experimentează viața sălbatică;
  • Comentarii cuprinzătoare oferite de un ghid profesionist;
  • Prânz pe insula Mujeres, pe una dintre cele mai frumoase plaje din lume;
  • Transfer dus-întors gratuit de la majoritatea hotelurilor din Cancun, Playa del Carmen, Riviera Maya și Tulum.

La ce să te aștepți:

Pornești de la hotelul tău din Playa del Carmen, Cancun sau Tulum pentru a-ți începe aventura acvatică cu blânzii giganți marini. Îmbarcă-te pe un vas confortabil și începe-ți navigarea împreună cu grupul tău mic pentru a explora peninsula Yucatan, unul dintre puținele locuri din lume unde poți împărți apele cu rechinii-balenă.

Uită-te în apele calme din jurul insulelor Contoy, Holbox și Mujeres după rechinii-balenă și, odată ce ai zărit unul, pune-ți echipamentul de snorkeling și plonjează în apele sclipitoare pentru a face snorkeling printre fascinanții pești. Alunecă prin apă alături de incredibilele creaturi, urmărindu-le cum se hrănesc cu plancton microscopic în timp ce se bucură de temperaturile tropicale ale apelor din Yucatan.

Întoarce-te la barcă și relaxează-te în timp ce navighezi către nisipurile mătăsoase ale insulei Mujeres, spre o plajă superbă, cunoscută ca Playa Norte. Relaxează-te pe nisipurile albe și înoată în apele de turcoaz ce strălucesc în soare, înainte de a savura un prânz delicios cu mâncăruri tradiționale mexicane. Naturaliștii vor fi încântați de abundența păsărilor și speciilor marine de pe insulă.

Înapoi la barcă, ascultă pe măsură ce biologul tău de la bord prezintă fapte fascinante despre viața sălbatică locală. Îți sunt furnizate, de asemenea, și informații despre felul în care să interacționezi în siguranță cu viețuitoarele marine, în vederea asigurării securității tale tot timpul.

Grupul limitat la 10 participanți asigură o experiență intimă și plăcută în timpul acestei aventuri.

Vezi și alte experiențe din Cancun

Adrenalină și aventură

Când te afli într-un travel mood de aventură, alege acele experiențe care îți fac inima să bată mai tare, care te provoacă să trăiești la maximum. Unele destinații sunt perfect înzestrate pentru astfel de activități – și chiar sunt populare pentru multitudinea de experiențe pline de adrenalină la care te invită. Dar, în aproape orice loc ai fi, poți să găsești activități care sunt perfect conectate la specificul zonei, dar în același timp îți oferă și o doză serioasă de aventură fără de care nu îți poți imagina vacanța. Avem câteva sugestii numai bune pentru tine, alege-le pe cele care se potrivesc cel mai bine personalității și preferințelor tale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.