Acasa Experiențe de călătorie Activități de apă Explorează alături de un grup mic lumea subacvatică din Cancun

Explorează alături de un grup mic lumea subacvatică din Cancun

106 Reviews

Cancun / Mexic

Durată: 3 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 49

Scurtă descriere:

Explorează unele dintre cele mai impresionante lumi subacvatice din Cancun în timpul acestui tur în care înoți și faci snorkeling în preajma unei epave. Plutește printre pești tropicali, recife de corali și țestoase marine uriașe, ca parte din această excursie în grup mic, ce asigură servicii și atenție personalizate.

Repere:

  • Tur de snorkeling în preajma unui recif și a unei epave;
  • Explorează lumile subacvatice din jurul orașului Cancun;
  • Înoată alături de pești tropicali și țestoase marine gigantice;
  • Grup mic, ce asigură servicii personalizate;
  • Tur perfect pentru toate vârstele;
  • Posibilitatea de a alege să mergi în tur dimineața sau după-amiaza.

La ce să te aștepți:

Alege între cele trei ore de plecare când faci rezervarea, apoi întâlnește-ți ghidul în holul hotelului tău din Cancun, pentru a-ți începe această aventură de o jumătate de zi. Urcă la bordul unui microbuz confortabil, dotat cu aer condiționat, și călătorește spre portul turistic pentru check-in și pentru un scurt instructaj.

Pune-ți echipamentul complet de snorkeling și învață cum să-l folosești în mod adecvat, cu ajutor din partea personalului. Începătorii pot participa la o lecție opțională de snorkeling în apele puțin adânci din apropierea țărmului, înainte de a se urca pe barca ce-i poartă în largul mării. Mărimea grupului este limitată la 10 persoane, pentru o experiență personalizată.

După doar cinci minute petrecute pe barcă, ajungi la prima locație: un recif de corali bine conservat, plin de pești și de viață marină. Cu o apă liniștită, ce are o adâncime de doar 2,5 - 3,5 metri, acest loc de snorkeling este perfect pentru oricine. Apoi, fă o oprire deasupra unui zone bogate în iarbă de mare și uită-te după țestoase, pisici de mare, homari și crabi, în timp ce plutești prin apă alături de ghidul tău.

La ultima oprire, ai ocazia de a înota deasupra unei epave. Privește cu uimire ruinele subacvatice, admirând marile bancuri de pești multicolori pe fundalul nisipului alb din zona corabiei scufundate.

Răcorește-te, la bord, cu o sticlă de apă îmbuteliată, și usucă-te cu prosoapele pe care le primești, în timpul drumului înapoi spre portul turistic. Transportul de întoarcere te așteaptă pentru a te duce înapoi la hotelul tău din Cancun, la sfârșitul experienței de trei ore și jumătate.

Vezi și alte experiențe din Cancun

Activități de apă

Fie că e vorba de croaziere sau de scufundări, sunt unele destinații aflate pe apă către care călătorii migrează tocmai cuprinși de mirajul unor experiențe ce au legătură cu apa. În locurile în care aceasta te îmbie, pur și simplu, să vii, mai ales aflat într-un travel mood activ, alege dintre multele opțiuni care celebrează toate formele în care apa se găsește în natură.

Știi că vrei să plonjezi în cascade, să faci snorkeling într-o mare tropicală sau să navighezi pe cursul liniștit al unui fluviu ce străbate un oraș – am ales pentru tine activitățile care îți vor plăcea, în funcție de locul pe care îl explorezi.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.