Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Scufundă-te printre rechini, într-o croazieră de pe țărmul din Oahu

Scufundă-te printre rechini, într-o croazieră de pe țărmul din Oahu

273 Reviews

Hawaii

Durată: 2 ore

Furnizor:

Viator

De la 60

Scurtă descriere:

Rezervă o aventură senzațională, pentru a te bucura de o scufundare printre rechini! Pleacă în croazieră de pe frumosul țărm de nord din Oahu, spre punctul de scufundare, de unde observi de aproape prădătorii de top ai oceanului, dintr-o cușcă subacvatică securizată. Echipajul experimentat asigură o experiență sigură și plăcută pentru toți cei de la bord, indiferent dacă vrei să intri în cușcă sau să vezi rechinii de pe ambarcațiune.

Repere:

  • Aventură senzațională, printre rechini;
  • Scufundare într-o cușcă securizată;
  • Admiră rechinii de aproape.

La ce să te aștepți:

Plecând din micul port Haleiwa de pe frumosul țărm de nord al insulei Oahu, relaxează-te pe parcursul croazierei de cinci kilometri spre destinația plină de rechini. De-a lungul traseului, poți vedea țestoasele hawaiiene verzi, delfini și, în funcție de sezon, chiar și balene cu cocoașă!

Siguranța ta este prioritară, așa că echipajul expert îți oferă un instructaj de siguranță și o informare despre lucrurile la care să te aștepți în timpul în care observi rechinii. Când ajungi la locul de observare, pune-ți masca furnizată și echipamentul de snorkeling și intră în cușca securizată. Apoi ești lăsat în apele de un albastru-cobalt pentru a aventură de 20 de minute, în care admiri rechinii.

Cu o vizibilitate de până la 60 de metri, simți adrenalina care te cuprinde pe măsură ce urmărești cum se apropie de tine prădătorii de top ai oceanului. Rechinii înoată la câțiva centimetri de tine, așa că adu cu tine un aparat de fotografiat subacvatic, pentru a documenta această experiență înfricoșătoare! Nu-ți fă griji, te afli în siguranță în cușca de metal, care îți permite să vezi cu ușurință rechinii.

Rechinii văzuți de obicei în această zonă sunt rechinii-cenușii, rechinii-Galapagos, rechinii-de-nisip și rechinii-ciocan, a căror mărime variază între 1,5 și 4,5 metri. Cușca în care stau confortabil două persoane poate primi până la opt oameni, în funcție de condițiile meteorologice.

Dacă nu îți dorești să intri în cușcă, pur și simplu relaxează-te la bord - sunt o mulțime de ocazii de a vedea rechinii înotând în jurul bărcii.

Ți se garantează că vezi rechinii din zonă, dacă nu, primești banii înapoi!

Vezi și alte experiențe din Hawaii

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.