Acasa Experiențe de călătorie Activități în natură Privește răsăritul soarelui de pe muntele Haleakala

Privește răsăritul soarelui de pe muntele Haleakala

304 Reviews

Hawaii

Durată: 8 ore

Furnizor:

Viator

De la 139

Scurtă descriere:

Fii martorul zorilor unei noi zile într-un tur pe muntele Haleakala, la răsăritul soarelui. Stând în vârful muntelui Haleakala, renumit pentru splendoarea priveliștilor sale din timpul răsăritului, rămâi uimit de frumusețea crudă care l-a inspirat pe gigantul literar Mark Twain. Nu poți spune că ai experimentat muntele Haleakala până nu l-ai văzut în timpul răsăritului, într-un tur până la craterul său!

Repere:

  • Prinde răsăritul într-un tur care te poartă în vârful muntelui Haleakala;
  • Admiră frumusețea incredibilă a priveliștilor scăldate de lumina zorilor zilei, din vârful muntelui.

La ce să te aștepți:

Ridicându-se la o înălțime de peste 3.000 de metri deasupra nivelului mării, Haleakala este renumit pentru peisajul său unic. În vizita sa din anul 1866, Mark Twain a fost atât de impresionat încât a scris despre acest vulcan adormit că a fost „cel mai sublim spectacol pe care l-am experimentat vreodată și a cărui amintire vă rămâne cu mine pentru totdeauna“.

Turul tău la răsărit pe muntele Haleakala începe cu o călătorie dis-de-dimineață, care te poartă prin districtul Kula, trece de dealurile roșii Puu Ulaula și de rarele plante ale insulei, silversword. Vezi soarele care răsare peste Haleakala și admiră magnificul răsărit! 

Vezi și alte experiențe din Hawaii

Activități în natură

Unele destinații te cheamă să te cufunzi în natură, pentru că atuul lor principal este poziționarea geografică privilegiată în mijlocul unor locuri înzestrate natural cu frumuseți uluitoare. Dacă te atrag priveliștile unice și acele activități prin care descoperi locuri unice, atunci când călătorești spre locuri renumite pentru asta, și te afli în travel mood activ sau de evadare, alege activități în natură.

Respiră atmosfera locului, alegând experiențele care te aduc mai aproape de ocean sau de crestele munților, care te poartă dincolo de cărările prea umblate, astfel încât să cunoști cât mai autentic și să îți trăiești la maximum vacanța. Nimic nu se compară cu evadarea în natură, iar aceste experiențe ți-o demonstrează din plin.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.