Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Admirați o colectie vastă de piese LEGO pe diverse teme, inclusiv Harry Potter și Star Wars – la Muzeul LEGO

Admirați o colectie vastă de piese LEGO pe diverse teme, inclusiv Harry Potter și Star Wars – la Muzeul LEGO

2 Reviews

Praga / Cehia / Europa

Durată:

Furnizor:

Viator

De la 7

Scurtă descriere:

Asigurați-vă intrarea la una dintre cele mai prietenoase atracții pentru familii din Praga, rezervându-vă în avans biletele de intrare la Muzeul LEGO. Amuzant pentru călătorii de toate vârstele, muzeul expune o colecție vastă de piese LEGO care reprezintă scene pe diverse teme, precum cele din Harry Potter și Star Wars, în plus față de structurile iconice cehe, cum ar fi podul Carol și castelul Praga. Modelele interactive și locurile de joacă cu siguranță îi țin amuzați pe copii de-a lungul vizitei.

Repere:

  • Bilete de intrare la Muzeul LEGO din Praga;
  • Activitate prietenoasă cu familiile, adecvată pentru toate vârstele;
  • Rezervați biletele în avans, pentru a nu fi dezamăgiți;
  • Admirați o mare colecție de piese LEGO ce acoperă teme ce includ pirați, scene din Star Wars și Harry Potter;
  • Admirați atracții din Praga, precum podul Carol, făcut în întregime din piese LEGO.

La ce să te aștepți:

Veniți pe cont propriu până la Muzeul LEGO din Praga, aflat pe strada Národní, la numărul 31, deschis între orele 10:00 și 20:00. La sosire, shimbați voucher-ele cu biletele de intrare și mergeți înăuntrul muzelui prietenos cu familiile, ce găzduiește mai mult de 3.000 de modele făcute din piese LEGO.

Împărțit în 20 de teme, muzeul prezintă modele inspirate din filme ca Harry Potter și Star Wars. Admirați modelele LEGO ale unor obiective importante din Praga, cum ar fi podul Carol și Muzeul Național, și urmăriți-i pe copii în timp ce interacționează cu trenurile și casele din camera de joacă.

Petreceți cât de mult timp doriți pentru a explora spațiile expoziționale, pe parcursul programului muzeului.

 

Vezi și alte experiențe din Praga

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.