Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie cu localnici Află secrete din perioada comunistă și cum aceasta a afectat Praga, într-un tur privat, care poate fi personalizat

Află secrete din perioada comunistă și cum aceasta a afectat Praga, într-un tur privat, care poate fi personalizat

29 Reviews

Praga / Cehia

Durată: 4 ore

Furnizor:

With Locals

De la 64

Scurtă descriere:

Adâncește-te în trecutul comunist al Pragăi și află despre perioada comunistă. Explorează orașul vechi, vizitează Muzeul Comunismului și fă-ți o idee despre această parte fascinantă a istoriei cehe.

Repere:

  • Descoperă cum a a afectat comunismul Cehia;
  • Află cum era viața sub regimul comunist;
  • Ascultă povești adevărate despre perioada comunistă;
  • Vizitează muzeul dedicat comunismului;
  • Vezi fostul sediul al Securității;
  • Obține informații locale despre capitala cehă.

La ce să te aștepți:

Imaginează-ți că trăiești în secole diferite și plimbă-te prin istoria acestui oraș uimitor! Dacă vrei sa afli mai multe despre perioada comunistă și despre modul în care a afectat Praga, atunci acest tur privat este pentru tine!

Începe-ți turul în zona veche a Pragăi, alături de ghidul tău local, și mergi spre piața Wenceslas, zona celor mai importante evenimente din istoria Cehiei. Vezi locurile asociate cu comunismul, cum ar fi fostele sedii ale partidului comunist și securității, și află mai multe despre execuțiile dizidenților în timpul anilor '50.

Mergi spre sediul poliției secrete și vizitează Memorialul victimelor comunismului, o serie de statui care comemorează victimele comunismului.

Pe parcursul întregului tur, afli o mulțime de povești despre comunism și despre cum i-a supraviețuit acest oraș. Înștiințează-ți ghidul dacă vrei să schimbi ceva din itinerariu și el îți creează o ofertă personalizată.

Vezi și alte experiențe din Praga

Experiențe de călătorie cu localnici

Cunoscătorii și pasionații de călătorii știu deja ce avantaje aduce oricărui sejur interacțiunea nestingherită cu localnicii. Iar dacă te alături acestora pentru activități și experiențe de vacanță, când te afli într-un travel mood de evadare sau de explorare, ai ocazia să te conectezi direct la stilul lor de viață.

Cunoaște localnicii, află-le obiceiurile și tradițiile, ascultă-le poveștile și observă-le comportamentul – nimic nu îți îmbogățește mai tare vacanța decât diferența culturală pe care o înțelegi și o respecți, odată ce știi care sunt asemănările și deosebirile dintre felul tău și al lor de a vedea lumea. Doar așa te întorci mai câștigat dintr-o călătorie.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.