Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Combină vizita Castelului Praga cu o croazieră pe râul Vltava și cu un tur pe jos în Praga, în care admiri șarmul medieval al orașului vechi

Combină vizita Castelului Praga cu o croazieră pe râul Vltava și cu un tur pe jos în Praga, în care admiri șarmul medieval al orașului vechi

116 Reviews

Praga / Cehia / Europa

Durată: 3 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 35

Scurtă descriere:

Lasă-te sedus de monumentele istorice și de farmecul medieval al orașului Praga în acest tur de trei ore și jumătate al capitalei cehe, cu autocarul, cu barca și la pas. Ascultă comentariile lămuritoare ale ghidului tău în timp ce admiri, dintr-un autocar cu aer condiționat, monumentele protejate de UNESCO. 

Descoperă maiestatea antică a castelului Praga într-un tur ghidat; mergi într-o croazieră pe râul Vltava și bucură-te de vederile panoramice ale orașului, de pe puntea de sus a bărcii; și încheie explorând atmosfera încâlcită a orașului vechi din Praga, unde se află faimosul ceas astronomic.

Repere:

  • Tur de trei ore și jumătate al orașului Praga cu autocarul, cu barca și la pas, alături de un ghid profesionist;
  • Admiră siturile capitalei cehe incluse în patrimoniul UNESCO, dintr-un autocar de lux;
  • Explorează exteriorul magnific al celui mai mare complex de castele din lume, castelul Praga;
  • Mergi într-o croazieră pe râul Vltava, cu o impresionantă barcă double-decker;
  • Descoperă fermecătorul oraș vechi din Praga, într-un tur ghidat, la pas.

La ce să te aștepți:

Explorează cele mai faimoase monumente din Praga și află impresionantele povești din spatele lor, din confortul unui autocar cu aer condiționat. Ghidul tău te poartă prin ani de istorie, în timp ce admiri arhitectura centrului orașului Praga, listat în patrimoniul UNESCO.

Apoi, ești condus la castelul Praga, unde mergi într-un tur ghidat de 75 de minute, pentru a descoperi frumusețea gotică a catedralei Sfântului Vitus, precum și atracțiile celui mai mare castel din Europa.

Apoi urcă pe barca ce te așteaptă pe malurile râului Vltava, relaxează-te și bucură-te de răcoritoare. Mergi pe puntea de sus a ambarcațiunii, pentru a vedea podul Carol și pentru o perspectivă panoramică a clădirilor ce formează orizontul Pragăi.

Pentru ultima oprire a turului, îndreaptă-te spre orașul vechi din Praga, împreună cu ghidul tău. Încheie-ți aventura cu o plimbare prin cartierul evreiesc și prin piața orașului vechi, unde se află faimosul ceas astronomic din Praga.

Vezi și alte experiențe din Praga

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.