Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Mergeți într-un tur cu bicicleta și descoperiți locurile interesante din Praga într-un tur cu un ghid local

Mergeți într-un tur cu bicicleta și descoperiți locurile interesante din Praga într-un tur cu un ghid local

124 Reviews

Praga / Cehia

Durată: 2 ore

Furnizor:

Viator

De la 33

Scurtă descriere:

Cunoașteți magnifica Praga într-un tur lejer de două ore cu bicicleta, împreună cu un ghid local prietenos. Urcați pe biciclete și pedalați în jurul atracțiilor iconice ale orașului, în timp ce ghidul vă împărtășește informații și povești interesante despre obiective. Vedeți imperialul oraș vechi și podul Carol, flancat de statui, faceți fotografii cu mărețul castel Praga și cu alte atracții importante și opriți-vă pentru o băutură lângă râul Vltava. Călătorind într-un ritm plăcut, acest tur este ideal pentru cicliștii de ocazie, cât și pentru cei neexperimentați.

Repere:

  • Descoperiți orașul Praga cu bicicleta;
  • Vedeți excepționala arhitectură din Paga și obiectivele sale importante;
  • Pedalați pe străduțe lăturalnice, conduși de un ghid profesionist.

La ce să te aștepți:

Întâlniți-vă ghidul în orașul vechi din Praga și urcați pe biciclete. Primiți un scurt instructaj de siguranță, puneți-vă căștile și porniți în turul de două ore.

Traseul scoate în evidență cele mai frumoase zone din Praga, de la aleile cu atmosferă misterioasă din orașul vechi, la străzile pietruite ce se întind sub castelul Praga și spre alte cartiere mai puțin știute.

Admirați magnifica piață a orașului vechi, cu ceasul său astronomic și cu primăria, vedeți podul Carol, flancat de statui, faceți poze cu giganticul castel Praga și treceți de alte obiective importante.

Pe drum, opriți-vă la atracțiile cheie, pentru a asculta povestea lor colorată și aflați informații fascinante despre oamenii și evenimentele care au șlefuit trecutul adesea tulbure al Pragăi. Faceți o pauză, pentru a vă bucura de o băutură binemeritată (pe propria cheltuială) la un pub pe malurile râului Vltava.

Ghidul vostru menține un ritm lejer pe parcursul traselui, ceea ce face ca turul să fie ideal pentru cicliștii neexperimentați sau pentru cei de ocazie.

După ce explorați tot ce-i mai bun din oraș, încheiați-vă turul la punctul inițial de plecare.

Vezi și alte experiențe din Praga

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.