Acasa Experiențe de călătorie Activități pentru întreaga familie Rezolvați misterele orașului Praga într-un joc în aer liber, distractiv și plin de aventură – o vânătoare de comori

Rezolvați misterele orașului Praga într-un joc în aer liber, distractiv și plin de aventură – o vânătoare de comori

2 Reviews

Praga / Cehia / Europa

Durată: 4 ore

Furnizor:

Viator

De la 19

Scurtă descriere:

Luați parte la un joc în aer liber, distractiv și plin de aventură, în Praga. Cu echipe de până la cinci participanți, cutreierați unele dintre cele mai îndrăgite zone din Praga și căutați indicii, pentru a dezlega misterele acestei vânători de comori.

Repere:

  • Rezolvați misterele orașului Praga în acest joc în aer liber, distractiv și plin de aventuri;
  • Vedeți zonele ascunse ale Pragăi și locurile iubite de localnici;
  • Experimentați o vânătoare de comori în aer liber, de patru ore, ce include un joc puzzle.

La ce să te aștepți:

Aventura începe din vârful parcului Sacré Coeur, de lângă stația de metro Andel. Fiindcă aceasta este o activitate în aer liber, explorați orașul pentru aproximativ patru ore, urmând sugestiile și indiciile.

Această vânătoare de comori poate avea loc în orice moment, însă este recomandat să experimentați jocul de mistere în timpul zilei, pentru a vă bucura din plin de Praga (jocul începe de obicei la ora 10:30, însă veți primi confirmarea pe email).

Este recomandat să aduceți cu voi ceva mâncare și răcoritoare și să purtați haine și încălțăminte confortabilă, pentru că mergeți pe jos în cea mai mare parte a timpului. De asemenea, pe traseu sunt și câteva locuri de unde puteți să cumpărați ceva de mâncat și de băut (pe propria cheltuială), dar există posibilitatea să nu fie deschise. Jocul are loc indiferent de condițiile meteorologice.

Vânătoarea de comori se încheie într-o locație din Praga de unde puteți ajunge aproape la orice destinație, prin intermediul transportului public. Din moment ce este un joc cu indicii, în acest moment nu vă este dezvăluit locul de final, pentru a nu strica distracția.

Vezi și alte experiențe din Praga

Activități pentru întreaga familie

Când îți petreci vacanța cu familia, totul este gândit în jurul vostru, de la destinația aleasă, la bagaje sau, în cele din urmă, la planul de mese. Așa că știi că în același fel trebuie să te gândești și la activitățile de care vă puteți bucura împreună. Astfel de experiențe nu doar că vă dezvăluie în cele mai plăcute moduri locul în care vă aflați (mai ales într-un travel mood activ), dar vă și aduc împreună, vă provoacă să vă consolidați relațiile, vă impun o comunicare aparte – astfel încât să vă folosiți timpul de calitate cu familia în cel mai bun mod. Și să aveți, toți, o vacanță extrem de agreabilă.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.