Acasa Experiențe de călătorie Experiențe culinare și degustări de vin Experimentează o cină cu specialități balcanice (inclusiv cehești) acasă la o familie de localnici, chiar în centrul orașului

Experimentează o cină cu specialități balcanice (inclusiv cehești) acasă la o familie de localnici, chiar în centrul orașului

32 Reviews

Praga / Cehia

Durată: 3 ore

Furnizor:

With Locals

De la 32

Scurtă descriere:

Fă-te confortabil în casa unor localnici și bucură-te de mai multe specialități culinare balcanice, care vor deveni preferatele tale!

Repere:

  • Cină;
  • Gastronomie est-europeană;
  • Patru feluri de mâncare;
  • Două băuturi incluse;

La ce să te aștepți:

Ești invitat să deguști mâncăruri tradiționale, de casă, din gastronomia balcanică și cehească, împreună cu dulciuri și prăjituri delicioase, toate făcute de gazdele tale, un cuplu prietenos de expați care trăiește în centrul orașului Praga. Au adus influențe culinare de peste tot din Balcani, de care te poți bucura la cină!

Degustă aperitive delicioase, ca „pita“ sau „burek“, și încearcă felul principal de mâncare, jalan paprika (ardei umpluți). La al doilea fel principal, savurează un preparat cehesc de rață cu varză și găluște. La desert, bucură-te de dulciuri și prăjituri făcute în casă. Bea băuturi non-alcoolice sau vino cu băutura ta alcoolică, dacă vrei.

Anunță-ți gazdele dacă vrei să schimbi ceva din meniu sau dacă ai anumite preferițe culinare, fiindcă pot adapta orice ca să răspundă preferințelor tale. De asemenea, pot pregăti mâncare vegetariană, trebuie doar să le dai de știre!

Vezi și alte experiențe din Praga

Experiențe culinare și degustări de vin

Tradițiile culinare locale reprezintă, fără îndoială, un lucru care spune multe despre destinația pe care o vizitezi. Așa că, dacă îți dorești să cunoști specificul unui loc în care călătorești, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare, alege experiențe legate de gastronomie, fie că este vorba de tururi culinare, de degustări de vinuri sau de bucate alese, de lecții de gătit de la localnici (uneori chiar în casele lor), vizite la podgorii și crame și multe altele.

Astfel, ai parte și de cunoașterea gusturilor ce definesc un loc, dar te bucuri și de priceperea și cunoștințele celor care te îndrumă, de la care afli, de multe ori, despre tradiții și obiceiuri culinare inedite.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.