Acasa Experiențe de călătorie Activități în natură Mergi într-o plimbare de câteva ore prin lanuri de orez și prin renumitele terase de orez din Tegalalang

Mergi într-o plimbare de câteva ore prin lanuri de orez și prin renumitele terase de orez din Tegalalang

3 Reviews

Bali / Asia

Durată: 6 ore

Furnizor:

Viator

De la 41

Scurtă descriere:

Bucură-te de o plimbare plăcută prin frumoasele câmpuri de orez din Ubud, în acest tur privat de șase ore. Ghidul te însoțește pe cărarea Campuhan Ridge Walk, care oferă priveliști superbe cu dealurile din regiune. Apoi vezi renumitele terase de orez din Tegalalang și bucură-te de o pauză de cafea la marginea orașului Ubud. Transferul dus-întors de la hotel cu un autovehicul privat este inclus.

Repere:

  • Plimbare prin câmpurile de orez, din Ubud, cu un ghid privat;
  • Hoinărește pe pitorescul traseu Campuhan Ridge Walk;
  • Evadează din orașul agitat pentru a vedea terasele de orez din Tegalalang;
  • Alege între un tur dimineața sau după-amiaza;
  • Transfer dus-întors de la hotel, cu un autovehicul privat.

La ce să te aștepți:

Dimineața, ghidul te preia pentru o plimbare prin câmpurile de orez de la marginea orașului Ubud.

 

Mai întâi, ghidul te conduce pentru a explora cărarea Campuhan Ridge Walk, Campuhan însemnând literalmente „unde două râuri se întâlnesc“. Această vale de râu a creat o zonă magnifică pe care să te plimbi, pe o cărare îngustă, ce oferă o priveliște incredibilă.

 

Apoi îndreaptă-te către marginile orașului Ubud, spre Tegalalang. Aici vezi cele mai vizitate terase de orez din Bali și ai ocazia de a te plimba în josul râului, traversând un pod de bambus, și să vezi terasele de orez de pe cealaltă parte.

 

Urmând cărarea, ajungi la un restaurant unde te bucuri de o pauză de cafea. Apoi ești transferat înapoi la hotel.

 

Notă: Se solicită minimum doi adulți pe rezervare.

Vezi și alte experiențe din Bali

Activități în natură

Unele destinații te cheamă să te cufunzi în natură, pentru că atuul lor principal este poziționarea geografică privilegiată în mijlocul unor locuri înzestrate natural cu frumuseți uluitoare. Dacă te atrag priveliștile unice și acele activități prin care descoperi locuri unice, atunci când călătorești spre locuri renumite pentru asta, și te afli în travel mood activ sau de evadare, alege activități în natură.

Respiră atmosfera locului, alegând experiențele care te aduc mai aproape de ocean sau de crestele munților, care te poartă dincolo de cărările prea umblate, astfel încât să cunoști cât mai autentic și să îți trăiești la maximum vacanța. Nimic nu se compară cu evadarea în natură, iar aceste experiențe ți-o demonstrează din plin.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.