Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Participă la o petrecere tradițională & cină la Old Lahaina Luau, o destinație obligatorie în Hawaii

Participă la o petrecere tradițională & cină la Old Lahaina Luau, o destinație obligatorie în Hawaii

475 Reviews

Hawaii

Durată: 3 ore

Furnizor:

Viator

De la 103

Scurtă descriere:

Restaurantul Old Lahaina Luau este obligatoriu pentru vizitatorii din Hawaii care vor să experimenteze o petrecere (luau) hawaiiană tradițională. O seară plină de gastronomie tradițională, muzică, dansuri culturale și meșteșuguri insulare, în timpul celei mai populare petreceri din Maui, te așteaptă la Lahaiana Luau, care te face să experimentezi cultura și istoria bogată a insulelor Hawaii, în timp ce te bucuri de priveliștile senzaționale ale oceanului, la apus.

Repere:

  • Cină tip bufet, inclusă;
  • Băuturi gratuite, incluse;
  • Poți alege unde stai;
  • Experiență care se vinde repede.

La ce să te aștepți:

De obicei, experiența la Old Lahaina Luau din Maui se vinde cu săptămâni în avans. Rezervă din timp, pentru a nu fi dezamăgit.

Ești primit cu o salbă de flori proaspete, cu o băutură tropicală și cu un suvenir personalizat înainte ca gazdele să te conducă la locul tău și să te familiarizeze cu restaurantul Old Lahaina Luau. La marginea oceanului, poți veni să vezi cum porcul gătit prin metoda Kalua este scos la iveală din „imu“, un cuptor tradițional hawaiian subteran. După aceea, eși condus la Hale A'i (locul de luat masa) pentru cina ta tip bufet.

La apus, începe principalul spectacol al serii. Această producție premiată spune povestea hawaiienilor și restaurantul este mândru să prezinte dansul Hula așa cum acesta trebuie să fie interpretat, cu dragoste și reverență. Spectacolul începe cu prezentarea rădăcinilor credinței în zeitatea Kahiko, ajungând în cele din urmă la stilului mult mai contemporan al dansului Hula.

La momentul rezervării, alege între locurile tradiționale pe iarbă, cu perne așezate în fața scenei, și locurile obișnuite, cu scaune la masă. Băuturile de la barul premium în aer liber sunt incluse pe parcursul serii.

Vezi și alte experiențe din Hawaii

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.