Acasa Experiențe de călătorie Experiențe de călătorie unice Parcurge un traseu de tir cu 14 ținte pe dealurile împădurite din Lanai

Parcurge un traseu de tir cu 14 ținte pe dealurile împădurite din Lanai

Hawaii

Durată: 1 ore

Furnizor:

Viator

Scurtă descriere:

Trăgătorii începători sau experimentați se bucură de un traseu cu 14 ținte pe dealurile împădurite din Lanai. Vizitatorii primesc întregul echipament de protecție și pot alege dintr-o selecție de pistoale Beretta de tras la țintă. Experimentează senzațiile de a nimeri țintele în cel mai scurt timp.

Repere:

  • Ghid privat, pentru o experiență mult mai personalizată;
  • Experiență oferită de mai multe ori pe parcursul zilei;
  • Experiență perfectă pentru toate vârstele și abilitățile.

La ce să te aștepți:

Traseul cu 14 ținte de pe superbele dealuri împădurite ale insulei Lanai provoacă trăgătorii de toate vârstele și nivelurile de experiență. Lecția introductivă acoperă folosirea în siguranță a armei, regulile și eticheta de tragere ce trebuie respectate de-a lungul traseului, instruirea și echipamentul necesar pentru a atinge țintele în cel mai surt timp.

Cei care trag pentru prima dată primesc o armă în funcție de mărime și greutate, pentru a minimaliza reculul. O serie de ținte simulează tiparul de zbor al diferitelor păsări, precum și forma iepurilor, și toate țintele sunt biodegradabile. Toate stațiile de tragere sunt acoperite, pentru confortul și bucuria ta. Poți chiar zări Molokai și Maui, în timpul aventurii. După lecția introductivă, participanții pot achiziționa muniție și ținte suplimentare.

Vezi și alte experiențe din Hawaii

Experiențe de călătorie unice

Există anumite locuri în lume unde poți avea experiențe unice, unele dintre ele strâns legate de destinația în care te afli încât nu le regăsești nicăieri altundeva – cum ar fi o noapte petrecută într-un recif de corali, spre exemplu.

Alege fără ezitare acele activități care îți produc astfel de senzații, mai ales când te afli într-un travel mood de evadare din cotidian, și vei trăi experiențe unice, irepetabile, care îți vor defini vacanța. Sunt acele amintiri despre care vei povesti și nepoților și despre care îți va face plăcere să vorbești și peste ani și ani, și pe care le vei asocia pentru totdeauna cu plăcerea pe care ai resimțit-o intens. 

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.