Acasa Experiențe de călătorie Excursii de o zi & mai lungi Mergi într-o croazieră pe Coasta de Azur - de la Nisa spre Saint Tropez și petrece o zi în fabulosul oraș de coastă

Mergi într-o croazieră pe Coasta de Azur - de la Nisa spre Saint Tropez și petrece o zi în fabulosul oraș de coastă

141 Reviews

Nisa / Franta

Durată: 10 ore

Furnizor:

Viator

De la 83

Scurtă descriere:

Dacă ești în vacanță la Nisa, alege o croazieră pe Coasta de Azur către Saint Tropez, într-o excursie de o zi.

Admiră priveliștile întinse ale mării în timp ce navighezi în Marea Mediterană spre strălucitorul oraș Saint-Tropez, renumit pentru faimosele personaje ce frecventează opulenta stațiune. Petrece o zi explorând în timpul tău liber și descoperă atracțiile turistice din Saint Tropez, precum biserica St Tropez și Citadelle de St Tropez. Altfel, cercetează sofisticatele buticuri cu haine de designer, degustă specialități cu fructe de mare la restaurante gourmet și relaxează-te pe nisipul fin ale plajelor orașului. Întoarce-te la cu barca, la finalul acestei zilei relaxante în vacanță la Nisa.

Repere:

  • Croazieră Coasta de Azur cu feribotul, din Nisa la Saint-Tropez, timp de o zi
  • Bucură-te de priveliștile Rivierei Franceze în timp ce navighezi de-a lungul coastei timp de 2,5 ore pe fiecare sens;
  • Petrece-ți ziua cum dorești sau vizitează atracțiile turistice din Saint Tropez
  • Hoinărește prin vechiul port, vizitează Citadelle de St Tropez, fă cumpărături la buticuri de firmă sau relaxează-te la plajă;
  • Vezi de ce acest luxos oraș-stațiune este preferat de celebrități din întreaga lume.

La ce să te aștepți:

In vacanță la Nisa, mergi în port a și urcă la bordul unui feribot pentru o croazieră pe Coasta de Azur, timp de două ore și jumătate, spre Saint-Tropez. Admiră uimitorul peisaj costal în timp ce navighezi și bucură-te de o scurtă oprire la Cannes sau pe insula Sainte Marguerite, înainte de a sosi pe țărmurile însorite din Saint-Tropez.

Adâncește-te în bogata istorie a orașului St Tropez pe măsură ce hoinărești în această bijuterie de pe Coasta de Azur, care a crescut în popularitate după valul de artiști și de scriitori care au frecventat stațiunea după război. Alege să-ți satisfaci pofta de adrenalină participând la sporturi nautice senzaționale sau pur și simplu relaxează-te pe nisipul mătăsos ale plajelor orașului, alături de un cocktail.

Plimbă-te agale prin pitorescul port vechi, plin de iahturi de milioane de dolari. Vizitează piețe provinciale, cum ar fi Place aux Herbes, și cercetează buticurile sofisticate, pentru haine glamour care semnalează ultimele tendințe din modă. Vizitează apoi atracțiile turistice din Saint Tropez - urmează seria de străzi pietruite spre biserica St Tropez, ca să admiri structura sa sacră, și apoi îndreaptă-te spre Citadelle de St Tropez, ce datează din secolul al XVII-lea, pentru a te bucura de priveliștile superbe ale împrejurimilor pitorești. 

Admiră lucrări semnate de mari artiști la Musée de l’Annonciade și apoi savurează o masă delicioasă chiar în fața mării, la un restaurant de pe plajă. La ora stabilită, întoarce-te la feribot și relaxează-te în timpul călătoriei de două ore și jumătate înapoi spre Nisa, unde turul se încheie.

Itinerariu croazieră Coasta de Azur:

  • Plecare din Nisa la ora 09:00;
  • Sosire la Saint-Tropez la ora 11:30;
  • Plecare din Saint-Tropez la ora 16:30;
  • Sosire la Nisa la ora 19:00.

Vezi și alte experiențe din Nisa

Excursii de o zi & mai lungi

Aproape fiecare destinație ascunde ceva special și, de multe ori, se întâmplă ca acel lucru de neprețuit să se afle în apropiere, dar la ceva distanță, impunând excursii de o zi sau chiar mai lungi. Dar știi, când te afli într-un travel mood de explorare, că astfel de excursii, deși obositoare uneori, fac ca întreaga călătorie să merite. Da, poate că nu mai ai atâta vreme pentru relaxare, dar sunt lucruri mai importante decât asta. Iar cele pe care le vezi explorând regiunea în care îți faci vacanța merită tot efortul, mai ales dacă te ghidezi după selecția noastră, în care am pus doar acele locuri cu adevărat speciale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.