Acasa Experiențe de călătorie Excursii de o zi & mai lungi Descoperă Provence cu un tur din Nisa la Cannes, la o parfumerie din Grasse și în satul medieval Gourdon

Descoperă Provence cu un tur din Nisa la Cannes, la o parfumerie din Grasse și în satul medieval Gourdon

462 Reviews

Nisa / Franta

Durată: 7 ore45 minute

Furnizor:

Viator

De la 92

Scurtă descriere:

Vezi tot ce-i mai bun din frumoasa regiune Provence în timpul unei excursii în grup mic, de o zi, din Nisa. Petrece timp vizitând orașul Cannes de pe coastă, unde are loc cel mai faimos festival de film din lume. Fă un tur ghidat al unei parfumerii din Grasse, explorează satul medieval Gourdon, situat în vârful unui deal, și cercetează galeriile și buticurile din Saint Paul de Vence. Transportul este asigurat, așa că ești liber să te relaxezi și să te bucuri de zi. Un grup nu mai mare de opt persoane asigură atenție personalizată din partea ghidului.

Repere:

  • Tur al portului, bulevardelor faimoase, magazinelor și plajelor din Cannes;
  • Tur ghidat al unei parfumerii din Grasse;
  • Priveliști spectaculoase din medievalul Gourdon;
  • Explorează Saint Paul de Vence, cu galeriile sale de artă și cu aleile sale pitorești;
  • Transport cu microbuzul, limitat la opt persoane;
  • Bucură-te de atenție personalizată și privilegiată din partea șoferului tău vorbitor de limba engleză în timpul acestui tur în grup mic;
  • Transfer dus-întors de la hotelurile centrale din Nisa.

La ce să te aștepți:

După ce te întâlnești cu ghidul în fața hotelului tău central din Nisa pentru a fi preluat, călătorește de-a lungul faimosului drum costal de pe Riviera Franceză. Admiră peisajul în drumul tău spre Cannes, cunoscut pentru faimosul său festival de film și pentru plajele sale cu nisip.

Plimbă-te de-a lungul bulevardului La Croisette și admiră vitrinele magazinelor în timp ce te îndrepți spre palatul unde are loc festivalul de film. Acolo, vezi amprentele mâinilor celebrităților.

Apoi, călătorește spre orașul Grasse, capitala mondială a industriei parfumurilor. Mergi într-un tur ghidat al unei parfumerii pentru a afla arta complexă și știința din spatele fiecărui miros și bucură-te de ceva timp liber pentru a explora orașul Grasse pe cont propriu.

Continuă spre vârfurile dealurilor, admirând priveliștile dramatice ale munților, văilor și ale Mării Mediterane de dincolo de ele. Ajungi la Gourdon, un sat medieval situat în vârful dealului, unde faci o pauză de prânz (pe propria cheltuială), înainte de a continua spre Loup Gorges. Acolo, vizitezi faimoasa cofetărie Florian și deguști câteva dintre bomboanele tradiționale cu aromă de flori.

Fă o pauză pentru o scurtă sesiune foto la Tourrettes-sur-Loup, înainte de a te îndrepta spre ultima oprire a zilei – Saint Paul de Vence, al doilea cel mai vizitat sat din țară. Fermecătoarele sale alei istorice sunt pline de galerii de artă și buticuri frumoase, care te așteaptă să le explorezi. Bucură-te de ceva timp liber în Saint Paul de Vence înainte de a urca în vehiculul tău, pentru călătoria de întoarcere la Nisa.

Vezi și alte experiențe din Nisa

Excursii de o zi & mai lungi

Aproape fiecare destinație ascunde ceva special și, de multe ori, se întâmplă ca acel lucru de neprețuit să se afle în apropiere, dar la ceva distanță, impunând excursii de o zi sau chiar mai lungi. Dar știi, când te afli într-un travel mood de explorare, că astfel de excursii, deși obositoare uneori, fac ca întreaga călătorie să merite. Da, poate că nu mai ai atâta vreme pentru relaxare, dar sunt lucruri mai importante decât asta. Iar cele pe care le vezi explorând regiunea în care îți faci vacanța merită tot efortul, mai ales dacă te ghidezi după selecția noastră, în care am pus doar acele locuri cu adevărat speciale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.