Acasa Experiențe de călătorie Excursii de o zi & mai lungi Mergi, din Nisa, spre Cannes și Antibes și cunoaște îndeaproape atracțiile regiunii

Mergi, din Nisa, spre Cannes și Antibes și cunoaște îndeaproape atracțiile regiunii

54 Reviews

Nisa / Franta

Durată: 4 ore

Furnizor:

Viator

De la 66

Scurtă descriere:

Experimentează farmecul seducătoarei coaste mediteraneene într-un tur de patru ore la Cannes și Antibes, cu plecare din Nisa. Bucură-te de strălucirea orașului Cannes, unde are loc faimosul festival de film și unde te poți plimba pe superbul bulevard La Croisette, spre palatul unde are loc festivalul. Vizitează Juan-les-Pins, Cap d’Antibes și La Garoupe, atracțiile regiunii. Bucură-te de timp liber în elegantul Antibes, pentru a cerceta buticurile sau pentru a te plimba pe plajă. Mărimea grupului turului este limitată la opt persoane, pentru a asigura o atenție personalizată din partea ghidului.

Repere:

  • Tur de o jumătate de zi la Cannes și Antibes, cu plecare din Nisa;
  • Bucură-te de razele soarelului pe bulevardul La Croisette din Cannes;
  • Descoperă câteva dintre atracțiile de top ale regiunii, cum ar fi Golfe-Juan, Juan-les-Pins, La Garoupe și Cap d'Antibes, alături de ghidul tău;
  • Bucură-te de timp liber pentru a explora orașul vechi din Antibes, în ritmul tău;
  • Admiră iahturile de milioane de dolari în Billionaire's Quay;
  • Călătorește în confortul unui autovehicul dotat cu aer condiționat;
  • Turul include transportul dus-întors de la hotelul tău din Nisa.

La ce să te aștepți:

Întâlnește-te cu ghidul la hotelul tău din Nisa și urcă într-un microbuz confortabil, pentru turul tău de după-amiază. Călătorește aproximativ 45 de minute spre Cannes, unul dintre cele mai strălucitoare orașe din sudul Franței.

Petrece timpul în acest oraș de pe litoral bucurându-te de soarele mediteraneean. Plimbă-te de-a lungul fantasticului bulevard La Croisette spre palatul unde are loc festivalul de film, unde poți vedea amprentele mâinilor multor staruri de film, chiar dacă festivalul nu are loc în timp ce te afli acolo. Explorează străzile frumoase pline de magazine sau udă-te pe picioare în timp ce hoinărești pe plajă.  

Continuă-ți turul cu o vizită la Juan-les-Pins și la Golfe-Jean, unde Napoleon a ajuns în anul 1815. Amestecă-te printre localnicii stilați în cafenele și magazine. Admiră priveliștile din La Garoupe și zărește casele celebrităților din superbul Cap d’Antibes, pe traseul spre orașul Antibes.

Petrece-ți timpul liber în Antibes plimbându-te prin pitorescul oraș vechi, în ritmul tău. Hoinărește pe aleile înguste pentru a cerceta buticurile sau îndreaptă-te spre muzeul Picasso (pe propria cheltuială, închis lunea), pentru puțină cultură. Mergi spre Billionaire’s Quay de lângă fortul Vauban din secolul al XV-lea, pentru a vedea de aproape iahturile neprețuite acostate chiar în aproprierea țărmului.

La finalul vizitezi în Antibes, urcă din nou în microbuz pentru călătoria înapoi spre hotelul tău din Nisa.

Vezi și alte experiențe din Nisa

Excursii de o zi & mai lungi

Aproape fiecare destinație ascunde ceva special și, de multe ori, se întâmplă ca acel lucru de neprețuit să se afle în apropiere, dar la ceva distanță, impunând excursii de o zi sau chiar mai lungi. Dar știi, când te afli într-un travel mood de explorare, că astfel de excursii, deși obositoare uneori, fac ca întreaga călătorie să merite. Da, poate că nu mai ai atâta vreme pentru relaxare, dar sunt lucruri mai importante decât asta. Iar cele pe care le vezi explorând regiunea în care îți faci vacanța merită tot efortul, mai ales dacă te ghidezi după selecția noastră, în care am pus doar acele locuri cu adevărat speciale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.