Acasa Experiențe de călătorie Adrenalină și aventură Simte adrenalina într-un tur cu 12 tiroliene în parcul de aventuri Selvatura Park din pădurea tropicala din Monteverde

Simte adrenalina într-un tur cu 12 tiroliene în parcul de aventuri Selvatura Park din pădurea tropicala din Monteverde

3 Reviews

Monteverde / Costa Rica

Durată: 3 ore

Furnizor:

De la 66

Scurtă descriere:

Zboară ca o pasăre printre vârfurile copacilor din pădurea tropicală din Monteverde, Costa Rica, cu această aventură de trei ore pe tiroliene. Descoperă o lume complet diferită în copaci, pe măsură ce explorezi colecția de 12 cabluri și 18 platforme a parcului, dar și Tarzan Swing, o atracție opțională.

Repere:

  • Bucură-te de o aventură pe tiroliene și de un tur printre coroanele copacilor în pădurea tropicală din Monteverde;
  • Înfruntă-ți limitele pe cele 12 tiroliene și 18 platforme ale parcului;
  • Experiență adecvată celor cu vârsta de peste 4 ani;
  • Călătorește pe poduri suspendate prin pădure, unele lungi de până la 170 de metri;
  • Aventură plină de acțiune, dar sigură, în aer liber, pentru întreaga familie.

La ce să te aștepți:

Alege ora de pornire dimineața sau după-amiaza, în funcție de programul tău, și îndreaptă-te spre parcul Selvatura ca să îți începi aventura amuzantă pe tiroliene. Întâi iei parte la un instructaj de siguranță, unde primești și harnașamentul și înveți procedurile standard de siguranță ale parcului, care asigură o experiență intensă, dar sigură. Apoi ai acces la cele 12 tiroliene diferite ale parcului și la cele 18 platforme, și o activitate opțională pe Tarzan Swing. Te plimbi prin parc, străbătând căile aeriene dintre copaci care se întind printre vârfuri, traversând pădurea tropicală din Monteverde pe opt poduri diferite, unele cu lungimi de până la 170 de metri și înalte de până la 60 de metri. După o zi plină de acțiune, adecvată pentru toate vârstele, închei experiența în parc și mergi către următoarea destinație.

Vezi și alte experiențe din Monteverde

Adrenalină și aventură

Când te afli într-un travel mood de aventură, alege acele experiențe care îți fac inima să bată mai tare, care te provoacă să trăiești la maximum. Unele destinații sunt perfect înzestrate pentru astfel de activități – și chiar sunt populare pentru multitudinea de experiențe pline de adrenalină la care te invită. Dar, în aproape orice loc ai fi, poți să găsești activități care sunt perfect conectate la specificul zonei, dar în același timp îți oferă și o doză serioasă de aventură fără de care nu îți poți imagina vacanța. Avem câteva sugestii numai bune pentru tine, alege-le pe cele care se potrivesc cel mai bine personalității și preferințelor tale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.