Acasa Experiențe de călătorie Activități în natură Mergi într-un tur în pădurea tropicală din Monteverde & vezi peste 450 de specii de păsări, inclusiv unele pe cale de dispariție

Mergi într-un tur în pădurea tropicală din Monteverde & vezi peste 450 de specii de păsări, inclusiv unele pe cale de dispariție

3 Reviews

Monteverde / Costa Rica

Durată: 2 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 41

Scurtă descriere:

Adâncește-te în acest paradis al iubitorilor de păsări care este pădurea tropicală din Monteverde, într-un tur de dimineață, care durează două ore și jumătate, în căutarea păsărilor. Cu peste 450 de specii, incluzând unele rare, precum Quetzal, Monteverde este un loc de joacă natural pentru iubitorii de faună sălbatică, iar expertul tău se asigură că vezi cât de multe exemplare este posibil. Și nu îți îndrepta binoclul doar spre coroanele copacilor, căci poți vedea și maimuțe capucin, coati, agouti și cerbi.

Repere:

  • Tur în plimbare de observare a păsărilor, pentru două ore și jumătate, în Monteverde Cloud Forest;
  • Crește-ți șansele să vezi păsări rare cu un tur de dimineață;
  • Vezi până la 450 de specii de păsări, ce includ și Quetzal-ul;
  • Vezi exemplare deosebite ale faunei locale, printre care coati, maimuțe capucin și cerbi;
  • Nu ai nevoie de experiență, turul este potrivit indiferent de nivelul de pregătire;
  • Transfer dus-întors de la hotel, inclus;
  • Tur cu un grup mic, asigurând o experiență personalizată.

La ce să te aștepți:

Împreună cu ghidul, fiecare vizitator stabilește ce vrea să facă și ce anume așteaptă de la acest tur. Numărul de animale care va fi arătat poate dicta lungimea turului. Cărările și uimitorii smochini din rezervație, dar și priveliștea minunată de pe platforma de observare, sunt alte motive de amânare, aproape zilnic. Unele dintre creaturile care trăiesc în această frumoasă pădure pot să contribuie la lungimea tururilor, dar printre ele se numără maimuțele-capucin cu gâtul alb, agouti, coati, cerbi și multe altele. Mulți vizitatori pot fi interesați să facă fotografii, caz în care ghidul expert va încerca să te ajute să obții cele mai bune poze în timpul plimbării sau al unui mic dejun savuros. Transportul și micul dejun sunt incluse.

Vezi și alte experiențe din Monteverde

Activități în natură

Unele destinații te cheamă să te cufunzi în natură, pentru că atuul lor principal este poziționarea geografică privilegiată în mijlocul unor locuri înzestrate natural cu frumuseți uluitoare. Dacă te atrag priveliștile unice și acele activități prin care descoperi locuri unice, atunci când călătorești spre locuri renumite pentru asta, și te afli în travel mood activ sau de evadare, alege activități în natură.

Respiră atmosfera locului, alegând experiențele care te aduc mai aproape de ocean sau de crestele munților, care te poartă dincolo de cărările prea umblate, astfel încât să cunoști cât mai autentic și să îți trăiești la maximum vacanța. Nimic nu se compară cu evadarea în natură, iar aceste experiențe ți-o demonstrează din plin.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.