Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Mergi într-un tur gratuit al Amsterdamului & vezi atracțiile de top ale orașului

Mergi într-un tur gratuit al Amsterdamului & vezi atracțiile de top ale orașului

Amsterdam / Olanda

Durată: 2 ore

Furnizor:

City Free Tour

Scurtă descriere:

Acest tur este introducerea perfectă în Amsterdam, pentru că îți permite să descoperi într-un ritm relaxat cele mai impunătoare, mai interesante și mai iconice atracții ale orașului de pe canale.

Repere:

  • Fă un tur gratuit al orașului:
  • Vezi cele mai faimoase atracții ale sale;
  • Tur în limba engleză de 2,5 – 3 ore;
  • Ascultă povești despre istoria locurilor pe care le străbați.

La ce să te aștepți:

Acesta este un tur unic al orașului, care trece de piețe faimoase, prin curți medievale, biserici secrete, case tipice de pe canale și prin zone cu arhitectură din anii ’70, străduțe retrase și canale, sculpturi anonime și locuri care l-au inspirat pe Rembrandt, coffee-shop-uri și prin celebrul Red Light District. Gazdele tale au cele mai interesante povești despre Amsterdam, despre evenimentele care l-au marcat și despre oamenii săi, despre soluțiile practice care au dat forma orașului și despre modul liberal de gândire al localnicilor. Toate te vor face să înțelegi deplin Amsterdamul, așa cum este el astăzi. 

Află cum s-a dezvoltat Amsterdamul dintr-o mlaștină, unde pescarii au început să sape canale ca să facă pământul unul pe care se poate trăi. Ideile inteligente ale acestor oameni, dar și libertatea religioasă instaurată în secolul al XVII-lea au influențat profund orașul, așa că Amsterdam a început să atragă oameni din toate colțurile Europei, și a devenit astfel un oraș internațional. Însă există episoade istorice pe care Amsterdam le resimte și azi, precum ororile celui de-Al Doilea Război Mondial. 

Ghizii locali îți împărtășesc propriile experiențe cu Amsterdamul și îți dau șansa să cunoști orașul prin ochii celor care îl cunosc bine. Astfel că treci prin porțile vechi, pe la casa lui Rembrandt, la casele de pe canale, la Begijnhoh, Amsterdam Museum, Canal Belt (parte din patrimoniul UNESCO), faci degustări și ajungi și în Red Light District.

Nu uita că ai nevoie de rezervare și că punctul de întâlnire este Nieuwmarkt, în fața cafenelei De Waag. Turul este gratuit, lasă-i un bacșiș ghidului tău la plecare.

Vezi și alte experiențe din Amsterdam

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.