Acasa Experiențe de călătorie Activități în natură Mergi într-un tur ghidat fascinant prin junglă cu un vehicul 4X4, plecând din Playa del Carmen

Mergi într-un tur ghidat fascinant prin junglă cu un vehicul 4X4, plecând din Playa del Carmen

34 Reviews

Playa Del Carmen / Mexic

Durată: 3 ore

Furnizor:

Viator

De la 70

Scurtă descriere:

Călătorește pe Riviera Maya în acest tur ghidat prin junglă, cu un vehicul 4X4, cu pornire din Playa del Carmen. Ai parte de kilometri întregi de-a lungul cărora admiri pădurea luxuriantă pe parcursul unei călătorii palpitante. Fă o oprire la o fermă și înoată într-o cenotă. Transportul de la hotel este inclus.

Repere:

  • Aventură de trei ore în junglă, cu un buggy, pe Riviera Maya;
  • Condu un buggy 4x4 adânc în pădurile de pe Riviera Maya;
  • Bucură-te de înot și de snorkeling într-o cenotă;
  • Alege între o plecare în tur dimineața sau după-amiaza;
  • Gustări, băuturi și transport de la hotelurile din Playa del Carmen, inclus.

La ce să te aștepți:

Ești preluat dimineața sau după-amiaza de la hotelul tău din Playa del Carmen și condus spre centrul din junglă, care se află la doar 10 minute de centrul orașului Playa del Carmen. Ajuns acolo, te întâmpină un ghid și găsești totul pregătit pentru aventura ta. Îți este furnizat tot echipamentul necesar, inclusiv o bandană. Apoi este timpul să pornești în călătoria de trei ore în inima junglei, la volanul unui buggy CAN AM.

Condu prin jungla mexicană o distanță de 40 de kilometri și descoperă minunile acestui loc. Pe drum, vizitezi o fermă tipic mexicană, faci o pauză reconfortantă și-ți pui echipamentul de snorkeling pentru a te scufunda în apele cristaline ale unei piscine naturale subterane, cunoscută local drept cenotă. Doar să te bucuri de acest loc privat din mijlocul junglei!

După această aventură, ești condus înapoi la hotelul tău.

Vezi și alte experiențe din Playa Del Carmen

Activități în natură

Unele destinații te cheamă să te cufunzi în natură, pentru că atuul lor principal este poziționarea geografică privilegiată în mijlocul unor locuri înzestrate natural cu frumuseți uluitoare. Dacă te atrag priveliștile unice și acele activități prin care descoperi locuri unice, atunci când călătorești spre locuri renumite pentru asta, și te afli în travel mood activ sau de evadare, alege activități în natură.

Respiră atmosfera locului, alegând experiențele care te aduc mai aproape de ocean sau de crestele munților, care te poartă dincolo de cărările prea umblate, astfel încât să cunoști cât mai autentic și să îți trăiești la maximum vacanța. Nimic nu se compară cu evadarea în natură, iar aceste experiențe ți-o demonstrează din plin.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.