Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Fă un tur all inclusive în insula Mujeres, cu o croazieră, snorkeling și prânz la malul mării

Fă un tur all inclusive în insula Mujeres, cu o croazieră, snorkeling și prânz la malul mării

33 Reviews

Playa Del Carmen / Mexic

Durată: 10 ore

Furnizor:

Viator

De la 81

Scurtă descriere:

Bucură-te de peisaje frumoase în acest tur all-inclusive spre insula Mujeres, care nu este scump. Un catamaran te poartă în viteză pe Marea Caraibilor spre un recif de corali, parte dintr-un parc național, unde faci snorkeling în ape de turcoaz și admiri colorata viață marină care te înconjoară. Un prânz tip bufet pe malul mării și un bar cu băuturi la discreție completează acest tur cu catamaranul all-inclusive. Bonus: transportul dus-întors de la hotelurile din Playa del Carmen este inclus.

Repere:

  • Excursie de o zi cu catamaranul spre insula Mujeres, din Playa del Carmen;
  • Fă snorkeling și înoată de-a lungul unui recif de corali;
  • Bucură-te pe plaja insulei Mujeres de un prânz delicios tip bufet;
  • Bucură-te de băuturi de la bar;
  • Transferul dus-întors de la hotel, inclus.

La ce să te aștepți:

Urcă la bordul catamaranului tău în portul turistic din PLaya del Carmen și navighează pe Marea Caraibilor spre insula Mujeres. Pe drum, barca ta se oprește la un recif de corali, parte dintr-un parc național.

Pune-ți echipamentul de snorkeling pe care îl primești și sari în apele cristaline, pline de viață marină. Ghidul tău împrăștie mâncare pentru pești, care are rolul de a atrage bancurile de pești exotici în locul în care te afli. Petreci aici în jur de o oră.

Continui spre insula Mujeres și admiri priveliștile oceanului, în timp ce te bucuri de un prânz tip bufet pe plajă. Relaxează-te la umbra unui palmier și soarbe dintr-o băutură de la bar. În acest moment, viața nu poate fi mai ușoară.

Această excursie de o zi include transferul dus-întors de la hotelul tău din Playa del Carmen.

Vezi și alte experiențe din Playa Del Carmen

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.