Acasa Experiențe de călătorie Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă Fă o croazieră de-a lungul Rivierei Maya într-un catamaran & fă snorkeling și bucură-te de soare

Fă o croazieră de-a lungul Rivierei Maya într-un catamaran & fă snorkeling și bucură-te de soare

31 Reviews

Playa Del Carmen / Mexic

Durată: 4 ore

Furnizor:

Viator

De la 91

Scurtă descriere:

Mergi într-o croazieră de-a lungul idilicei Riviere Maya cu un catamaran luxos, în acest tur de patru ore, din Playa del Carmen. Fă snorkeling în apele cristaline ale oceanului, pentru a descoperi miriade magnifice de pești tropicali, și bucură-te de soarele liniștitor în timp ce sorbi din băuturi și savurezi gustări de la barul de la bord. Aventurează-te spre golfuri izolate, unde poți înota în apele răcoroase ale mării, înainte de a savura un prânz ușor, pe ambarcațiunea ta stylish.

Repere:

  • Aventură cu catamaranul de-a lungul Rivierei Maya;
  • Înot, snorkeling și alte activități nautice;
  • Mare varietate de corali și de pești tropicali;
  • Fructe proaspete, sandvișuri, chipsuri și prăjituri;
  • Open bar;
  • Transfer dus-întors gratuit de la cele mai multe dintre hotelurile din Playa del Carmen și de pe Riviera Maya.

La ce să te aștepți:

După ce ești preluat de la hotelul tău din Playa del Carmen, pornești din Puerto Aventuras Marina, din zona delfinariului, și navighezi pe apele strălucitoare ale mării, de-a lungul Rivierei Maya. Ascultă un instructaj de siguranță de 15 minute, după care adâncește-te în atmosfera plină de viață de pe ambarcațiune, ascultând muzică în timp ce te bucuri de platourile cu fructe proaspete.

Caută din priviri țestoasele din apele calme înainte de a ajunge într-un mic golf, pentru a descoperi magnifica viață marină din adâncuri. Pune-ți echipamentul de snorkeling și plonjează în apele strălucitoare împreună cu ghidul tău; vezi 22 de specii de pești tropicali în mijlocul recifelor colorate de corali, pe măsură ce explorezi această locație din adâncuri sigură și protejată.

Întoarce-te la barcă pentru a te bucura de un prânz cu sandvișuri (șuncă, brânză sau ton), chipsuri, prăjituri, tort și fructe proaspete, înainte de a-ți reîncepe croaziera spre următoarea destinație marină.

Ajungi la o piscină naturală adăpostită între golfurile accidentate ale mării și intri în apă pentru a înota și a te stropi, plin de fericire. Relaxează-te în apele răcoritoare în timp ce savurezi o băutură rece, apoi întoarce-te la ambarcațiune pentru călătoria spre docuri. La sosire, urcă la bordul unui microbuz cu aer condiționat și călătorește înapoi spre hotelul tău.

Vezi și alte experiențe din Playa Del Carmen

Plimbări pe jos, cu bicicleta și pe apă

Plimbările sunt cele mai nimerite feluri de a explora o destinație turistică nouă într-un travel mood activ. Dacă vrei să simți cu adevărat atmosfera unui loc, să te imersezi în cultura locală, alege astfel de plimbări, fie pe jos, fie cu bicicleta sau cu o ambarcațiune, pe apă – trăind astfel autentic vibe-ul destinației și aflând, în același timp, povești despre istoria locului, despre tradițiile sale și despre legendele pe care le-a născut de-a lungul timpului.

În grupuri mici și însoțit de un ghid, cunoști într-o manieră amuzantă, interactivă și dinamică zona în care te afli. Iar distracția e de neprețuit când vine la pachet cu aventurarea pe noi tărâmuri.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.