Acasa Experiențe de călătorie Adrenalină și aventură Mergi cu o barcă de mare viteză pe coasta Na Pali & vezi animale în mediul lor

Mergi cu o barcă de mare viteză pe coasta Na Pali & vezi animale în mediul lor

Hawaii

Durată: 3 ore

Furnizor:

Viator

De la 158

Scurtă descriere:

O aventură de neuitat, de trei ore, după-amiaza, în Na Pali, este perfectă pentru cei care vor să exploreze istorica coastă Na Pali din golful Hanalei, de pe țărmul de nord al insulei Kauai, în timp  călătorești cu o barcă de mare viteză, specifică locului. Adu-ți aparatul de fotografiat, pentru a imortaliza această experiență memorabilă. În timp ce călătorești de-a lungul coastei, căpitanul și echipajul tău îți captivează imaginația cu povești ale vechilor hawaiieni, care trăiau cândva pe această coastă. Fii atent la delfini, țestoase și păsări marine, care sunt adesea văzute în acest tur.

Repere:

  • Experiență unică în viață;
  • Vezi animalele sălbatice în mediul lor natural;
  • Călătorește cu barca și vezi atracțiile, de pe apă;
  • Gustările și răcoritoarele, incluse.

La ce să te aștepți:

Fă un tur al coastei Na Pali la bordul unei ambarcațiuni specifice insulei Kauai, pentru o aventură extraordinară. Acest tur nu include posibilitatea de a face snorkeling.

Aventura începe din momentul în care părăsești golful Hanalei, de pe țărmul de nord al insulei Kauai. Ești transportat cu o mică barcă luxoasă până la ambarcațiunea gonflabilă care este ancorată în port.

La câteva minute după ce părăsești golful, zărești spectaculoasa coastă Na Pali, în timp ce căpitanul și echipajul îți stârnesc imaginația cu poveștile hawaiienilor care locuiau cândva pe această coastă. De la nivelul mării, realizezi cu adevărat dimensiunea extraordinară a țărmurilor Na Pali. Lumina de după-amiază este perfectă pentru a face poze, așa că nu-ți uita aparatul de fotografiat.

În funcție de starea oceanului din ziua turului tău, ai ocazia de a explora interiorul peșterilor marine și tuburilor de lavă antice care au creat cândva peisajul sălbatic al insulei Kauai.

Meniu:

  • Doar gustări: chipsuri și prăjituri locale;
  • Răcoritoare: apă îmbuteliată, băuturi și sucuri.

Vezi și alte experiențe din Hawaii

Adrenalină și aventură

Când te afli într-un travel mood de aventură, alege acele experiențe care îți fac inima să bată mai tare, care te provoacă să trăiești la maximum. Unele destinații sunt perfect înzestrate pentru astfel de activități – și chiar sunt populare pentru multitudinea de experiențe pline de adrenalină la care te invită. Dar, în aproape orice loc ai fi, poți să găsești activități care sunt perfect conectate la specificul zonei, dar în același timp îți oferă și o doză serioasă de aventură fără de care nu îți poți imagina vacanța. Avem câteva sugestii numai bune pentru tine, alege-le pe cele care se potrivesc cel mai bine personalității și preferințelor tale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.