Acasa Experiențe de călătorie Activități romantice Mergeți într-o croazieră în Hawaii - din Maui spre craterul vulcanic Molokini & faceți snorkeling

Mergeți într-o croazieră în Hawaii - din Maui spre craterul vulcanic Molokini & faceți snorkeling

144 Reviews

Hawaii

Durată: 5 ore

Furnizor:

Viator

De la 105

Scurtă descriere:

Mergeți într-o croazieră în Hawaii - din Maui spre Molokini și faceți snorkeling în craterul vulcanic parțial scufundat, în formă de semilună! Descoperiți frumoasele recife de corali și peștii tropicali sau bucurați-vă de căldura paradisului. De la practicanții de snorkeling experimentați la cei care nu pot înota, această aventură este perfectă pentru oricine, garantând distracție în apă sau pe puntea vasului! La punctul de plecare din portul Maalaea ajungeți în urma unei călătorii cu mașina de 20 de minute, din Lahaina și Kahului.

Repere:

  • Tot echipamentul necesar este inclus;
  • Micul dejun, inclus;
  • Interacțiune cu animalele sălbatice;
  • Prânzul, inclus.

La ce să te aștepți:

Îmbarcați-vă la bordul catamaranului cu fundul de sticlă, lung de aproape 17 metri, și porniți într-o croazieră în Hawaii din Maui (portul Maalaea) spre Molokini. La bord, bucurați-vă de micul dejun continental, format din covrigi proaspeți cu cremă de brânză, gemuri, fructe tropicale, cafea Kona și sucuri. Admirați priveliștile spectaculoase ale impresionantelor plaje cu nisip alb, care se întind pe kilometri, și apele de turcoaz ale oceanului, de pe barcă. Aflați despre istoria fascinantă, cultura și viața marină din Maui de la ghidul vostru naturalist expert.

Ajunși la craterul Molokini, scufundați-vă în apă, în care găsiți o viață marină abundentă și recife de corali colorate. NU este necesară o experiență prealabilă de snorkeling - ghidul vostru local vă învață cum să faceți snorkeling, pentru a explora lumea subacvatică tropicală.

Distracția continuă la bordul ambarcațiunii, de unde vă puteți bucura de priveliștile din apă din camera de vizionare cu fundul de sticlă. Aveți parte de vederi incredibile cu creaturile marine din jur. Priviți de aproape viața marină tropicală de sub voi fără să vă udați! Alegeți să vă relaxați pe puntea spațioasă, la soare, sau dați-vă pe toboganele cu apă.

După snorkeling, bucurați-vă de un prânz delicios, făcut la grătar, și de barul deschis! Alegeți între sandișurile cu piept de pui sau cu carne de porc, burgeri, hot dogs, cartofi prăjiți și prăjituri, la desert! Beți vin, bere sau apă.

Vezi și alte experiențe din Hawaii

Activități romantice

Când sunteți doar amândoi, într-un travel mood romantic, într-o destinație îndepărtată, ce vă face să uitați de cotidian, alegeți activități relaxante ce vă aduc și mai aproape. Răsfățați-vă cu atenția discretă a celor din jur și optați pentru experiențe de poveste, despre care vă veți aduce aminte peste mulți ani. Oferiți-vă momente unice, de care nu ați putea avea parte altundeva, pentru ca vacanța voastră să fie pe cât de frumoasă, pe atât de memorabilă. Trăiți-le doar în doi, pentru că nu mai e loc de altceva sau altcineva în acest sejur romantic.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.