Acasa Travel Moods Romantic Luna de miere în Ibiza – cinci lucruri de care să te bucuri în fiecare zi

Travel Mood Romantic

Luna de miere în Ibiza – cinci lucruri de care să te bucuri în fiecare zi

O lună de miere în Ibiza este o idee mai bună decât ai crede. Insula aceasta celebră pentru petrecerile care se întind până în zori și pentru ritmul trepidant care o animă în fiecare sezon rezervă o mulțime de surprize îndrăgostiților în căutare de romantism.

O lună de miere în Ibiza poate să fie visul tău, fie că ți-ai petrecut aici vacanțele, fie că fantazezi la aerul blând al Balearelor, cu peisajele superbe și cu apele albastre scăldând țărmurile străjuite de pini.

De ce ai alege, însă, să îți petreci un sejur aici împreună cu cel drag? Ibiza te așteaptă cu nenumărate motive, dar sunt câteva pe care ar trebui să le iei în considerare foarte serios.

Doar gândește-te la cum este să descoperi dealurile însorite, pădurile și livezile, fermecătoarele locuințe rurale, migdalii înfloriți și briza blajină și decide – locul acesta vă așteaptă pentru o lună de miere de neuitat!

Bucură-te de plaje nesfârșite!

Kilometri întregi de plaje albe și fine te întâmpină în sejur în Ibiza, înconjurând această insulă legendară, fie că sunt dintre cele populare și mereu aglomerate sau sunt pustii, perfecte doar pentru voi. Rătăciți pe coastă, priviți apusul în vreme ce sorbiți un pahar revigorant de șampanie și alegeți vacarmul petrecerilor de pe plajele pline sau liniștea celor mai retrase.

La doar o jumătate de oră de Ibiza, în Formentera, tihna voastră nu va fi întreruptă de nici un sunet! Aigua Blanques, Cala Bassa, Cala Benirras sau Cala d’Hort? Cu siguranță veți găsi o plajă potrivită pentru voi!

O gastronomie fascinantă

Insula aceasta are o reputație aparte pentru cultura gastronomică pe care o cultivă, așa că, dacă ajungeți în luna de miere în Ibiza, nu ratați întâlniri zilnice cu specialitățile de aici. Paella, tapas, sopressata, dar și un pahar de Cava sau hierbas sunt deliciile cu care vă întâmpină această destinație care își dezvăluie ușor cele mai aromate secrete, fie în restaurante cu prestigiu, fie în micile localuri.

Fructe de mare proaspete, preparate simple și pline de savoare, influențe venite din toate părțile – în Ibiza gastronomia este o adevărată artă, iar o vacanță romantică aici trebuie să ia în considerare și acest aspect atât de apetisant!

Locuri uimitoare

Dacă iei în considerare oferte de cazare în Ibiza pentru luna de miere, trebuie să știi că opțiunile sunt foarte multe. De la hoteluri și resorturi luxoase la mici ferme pierdute în livezile dintre dealuri, pe insulă se găsesc o mulțime de variante de cazare.

Pentru cei care vor să se retragă în liniște după agitația organizării unei nunți, pensiunile agroturistice pline de farmec pot fi cea mai bună alegere. Iar pentru cei care încă mai au energie pentru petrecere, un mare resort de la malul mării poate fi opțiunea ideală.

Important este că toate gusturile și nevoile călătorilor romantici pot fi acoperite de antreprenorii de aici – iar insula oferă unele dintre cele mai spectaculoase hoteluri pe care le-ai văzut vreodată.

pin icon

Citește și alte articole despre Ibiza

Relaxare fără limite

Cultura insulei, așa cum s-a format ea în anii în care a fost invadată de turiști petrecăreți, a generat un sentiment unic de relaxare – unde altundeva să renunți la orice grijă dacă nu într-un sejur în Ibiza?

Aici se concentrează, de zeci de ani deja, boema europeană aflată în căutarea soarelui – și tot aici puteți rătăci și voi desculți pe plaje, să înotați fără costum de baie dis de dimineață, la răsărit, sau să faceți pur și simplu tot ce vă place și vă trece prin minte, fără să vă gândiți de prea multe ori la alte lucruri. Ibiza este locul unde totul este permis. De ce să nu profitați de asta?

O mulțime de lucruri de făcut

Într-un sejur în Ibiza, orice cărare, plajă, barcă sau livadă vă oferă ceva de făcut. Insula pare făcută anume pentru practicarea sporturilor acvatice, pentru a privi leneș în zare sau pentru a te bucura de soare – și chiar asta ar trebui să faceți în luna de miere aici.

Dar dacă aveți nevoie de sugestii, nu ratați o croazieră privată de lux spre Formentera, la bordul unei ambarcațiuni unde propriul vostru skipper vă conduce spre superba insulă învecinată în vreme ce sorbiți un pahar de șampanie – puteți face snorkeling, să poposiți pe o plajă pustie sau să luați masa într-un restaurant de pe insulă, odată ajunși acolo, dar luați-vă întreaga zi pentru a vă bucura de companie și de o experiență unică.

Sau alegeți un tur al insulei pe un scuter vintage, o excursie alături de un ghid experimentat care vă dezvăluie secretele cele mai spectaculoase ale acestei destinații fascinante.

În viteză, pe o Vespa, descoperiți natura splendidă, dar și detaliile istorice care dau farmec insulei, admirați casele tradiționale, treceți prin Santa Agnes, unde luați o cafea aromată și vă energizați cu o prăjitură, străbateți desișuri de pini și podgorii înverzite, vă bucurați să simțiți dulcea briză în păr în vreme ce priviți marea!

Daca ți-a plăcut acest articol te invităm să citești și alte articole din colecția Luna de miere, și de ce nu din toate colecțiile noastre, articole care te pot inspira pentru următoarea ta vacanță!

Citește și alte articole similare

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.