Acasa Travel Moods Romantic 10 hoteluri romantice pentru luna de miere în Ibiza

Travel Mood Romantic

10 hoteluri romantice pentru luna de miere în Ibiza

Luna de miere în Ibiza vine cu lumina, cu sunetele, cu farmecul specific al acestui loc atât de special din Mediterana. Sunt atâtea motive să petreci un sejur romantic aici încât tot ce trebuie să faci este să decizi unde vrei să te cazezi.

Fie că îți dorești relaxare, spa-uri, piscine scăldate în soare, muzică, petreceri, sau plaje retrase, restaurante fabuloase, peisaje rurale balearice autentice, totul te așteaptă în insula invadată, pe bună dreptate, an de an, de o mulțime de turiști. Alege dintre cele 10 hoteluri romantice pe cel care se potrivește cel mai bine vacanței tale de vis în însorita Ibiza!

1. MIRADOR DE DALT VILLA 5*

Îți poți petrece luna de miere în Ibiza la Mirador de Dalt Villa, un hotel de lux situat în Dalt Vila construit în 1904, ca reședință pentru familia nobiliară Fajarnes, care nu a pierdut nimic din farmecul de odinioară, de la lucrările de artă la mobilierul de epocă ce decorează spațiul echipat, totuși, cu cele mai noi tehnologii pentru confortul modern.

Exclusivitatea este cuvântul de ordine aici, iar personalul își face un punct de onoare în a oferi experiențe memorabile celor care le calcă pragul, mai ales dacă își doresc o vacanță romantică în cel mai special decor.

Review-uri / Tarife

 

 

2. HOTEL AGUAS DE IBIZA 5*

Inaugurând un nou concept de lux, proprietarii hotelului Aguas de Ibiza interpretează foarte personal experiențele pe care ți-ai dori să le în luna de miere în Ibiza. Astfel, apa, lumina și texturile îți oferă o ambianță plăcută, care să îți seteze o stare aparte pentru întregul sejur.

Situat ideal pentru a vă oferi un punct de plecare în explorarea insulei, hotelul de pe promenada Santa Eulalia este un loc special, unde ecologia, natura și starea de bine se alătură celui mai desăvârșit lux. Relaxare, răsfăț, grădini, piscine și terase în cel mai spectaculos decor natural – de ce ar mai fi nevoie?

Review-uri / Tarife

 

3. AGROTURISMO SA TALAIA 4*

O atmosferă liniștită, primitoare și intimă este ceea ce îți dorești în sejur în Ibiza, mai cu seamă dacă vizitezi insula din Mediterana pentru luna de miere. Alege oricând acest hotel din Es Puig, perfect pentru cupluri sau familii, o oază înconjurată de grădini și păduri de pini unde relaxarea este la ea acasă, o locație exclusivistă ce îmbină în cel mai armonios fel confortul și o atmosferă specială.

Bazat pe conceptul de agroturism, hotelul îți oferă camere superbe, un restaurant fantastic, piscină, o experiență uluitoare de wellness și o mulțime de activități care mai de care mai romantice.

Review-uri / Tarife

 

pin icon

Citește și alte articole despre Ibiza

4. HACIENDA NA XAMENA 5*

Pe coastă, la 180 de metri deasupra Mediteranei, găsești această superbă oază în care îți poți petrece luna de miere în Ibiza, în mijlocul unui parc natural. Construit de arhitectul Daniel Lipszyc în 1971, hotelul este primul din Ibiza care a primit cinci stele și este în continuare renumit pentru serviciile excelente, discreția și luxul elegant care subliniază frumusețea uluitoare a naturii înconjurătoare.

Camere elegante, trei restaurante, un spa, piscine, toate sunt pregătite să vă facă șederea relaxantă și revitalizantă, iar vibe-ul boem al locului vă asigură un sejur de neuitat.

Review-uri / Tarife

 

 

5. ME IBIZA 4*

Insula Ibiza este celebră pentru totala libertate de aici și pentru petrecerile ei nesfârșite, iar locul perfect pentru o lună de miere ca nici o alta poate fi acest hotel, cu serviciile sale personalizate atent, care e scăldat mereu în soare și înconjurat de iahturi și plaje albe.

Situat într-un golf, locul este exclusivist și îți oferă cele mai sofisticate experiențe, de la gastronomia rafinată la cocktailuri delicioase, piscină privată, un spa cu acoperiș panoramic și un sentiment de intimitate rar întâlnit într-o astfel de facilitate. Răsfăț autentic, masaje revitalizante, priveliști uluitoare și o atmosferă stylish, lângă Nikki Beach.

Review-uri  / Tarife

 

 

6. HOTEL RURAL CAN PUJOLET

Caută cele mai frumoase apusuri în luna de miere în Ibiza și poți fi sigur că le găsești aici, în acest hotel rural care invită la relaxare și tihnă, în mijlocul naturii energice și puțin explorate din insula din Mediterana. Fiecare dintre cele zece camere este decorată individual, iar locația, pe coasta înaltă, cu faleză alunecând vertiginos în mare și cu orizontul deschis înainte, este una de excepție.

De aici poți privii șoimii și stâncile spectaculoase de pe Ses Margalides și Es Vedra, cadrul perfect pentru cea mai specială lună de miere.

Review-uri / Tarife

 

7. HOTEL ES VIVE

Un sejur romantic în Ibiza, alături de acel cineva special, se dovedește superb la Hotel Es Vive, locul în care palmierii, zidurile albe, piscina generoasă și ritmurile ambientale ale unui DJ îți asigură o ședere de vis.

Cu un iz Art Deco în amenajare și cu un personal amabil, hotelul este rafinat și luxos, iar designul special aduce o notă de opulență fiecărei încăperi. La 50 de metri de plaja Es Figueteras, este perfect situat pentru a ajunge oriunde, dar ceva ne spune că îți vei dori să petreci cât mai mult timp aici.

Review-uri / Tarife

 

8. HOTEL CAN XUXU

De ce nu ți-ai petrece luna de miere în Ibiza la Can Xuxu, un loc stylish de pe dealuri, lângă satul San Jose și plaja Cala Tarida? Luxul discret al acestui hotel este de-a dreptul cuceritor, mai ales atunci când cauți un refugiu dincolo de turismul de masă atât de practicat pe insulă.

Un hotel boutique este ceea ce îți trebuie, cu camerele sale decorate individual (chiar de către proprietar, un fost designer vestimentar), cu șarmul său și cu grădinile cu palmieri, portocali și smochini. Terasa, piscina, spa-ul și viața bună de pe insulă se trăiește la superlativ aici.

Review-uri

 

9. Agroturismo Sa Vinya D'en Palerm

Un spațiu pentru relaxare în sejur în Ibiza, acesta este locul în care vii ca să te conectezi cu natura și cu cel drag, unde te deconectezi de la viața de zi cu zi și te bucuri de curgerea fiecărei clipe. Podgoria, portocalii, migdalii, oile care populează insula Ibiza, adică bucuriile rurale pe care nu le observi în vâltoarea părții turistice a locului, sunt aici în plină desfășurare.

Bucură-te de pădure, de vinul produs aici, de gastronomia locală creată cu produsele crescute aici, de decorul tradițional al casei și de camerele atipice, dar pline de farmec, de piscină, masaje sau biciclete cu care să cutreierați împrejurimile.

Review-uri / Tarife

 

10. GRAND PALLADIUM WHITE SAND RESORT & SPA 5*

Situat în celebrul Playa d’en Bossa, acest resort de cinci stele are ambianța de care ai nevoie în luna de miere în Ibiza.

Serviciile (mai ales cele puse în slujba unor evenimente speciale) sunt imbatabile, grija la detalii, fie că este vorba despre decorul camerelor sau despre grădinile superbe, facilitățile de top, toate sunt aici ca să te simți bine.

Review-uri / Tarife

 

Ti-au plăcut recomandările noastre de hoteluri? Citește și articolul  "Luna de miere în Ibiza – cinci lucruri de care să te bucuri în fiecare zi” și află despre experiențele inedite pe care le propune această frumoasă destinație!

 

Citește și alte articole similare

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.