Acasa Experiențe de călătorie Activități romantice Faceți o excursie de lux pe cel mai frumos drum din Maui, spre Hana & înotați și admirați atracțiile

Faceți o excursie de lux pe cel mai frumos drum din Maui, spre Hana & înotați și admirați atracțiile

104 Reviews

Hawaii

Durată: 9 ore

Furnizor:

Viator

De la 203

Scurtă descriere:

Călătoriți confortabil și cu stil pe faimosul și spectaculosul drum spre Hana, într-un tur de lux, în grup mic. Cu maximum opt pasageri într-o limuzină de lux, acest tur de o zi spre Hana este cel mai bun mod de a experimenta cel mai celebru drum din Maui. Pe parcursul călătoriei voastră plăcute, bucurați-vă de toate atracțiile de pe drum și opriți-vă pentru multiple pauze de înot și relaxare. Un ghid profesionist, un mic dejun ușor și un prânz delicios încununează această excursie!

Repere:

  • Tur all-inclusive;
  • Mic dejun inclus;
  • Ghid profesionist, prietenos și informat;
  • Tur în grup mic, ce asigură servicii personalizate;
  • Transfer gratuit de la și înapoi la hotel, inclus.

La ce să te aștepți:

Drumul spre Hana este una dintre cele mai faimoase atracții din Maui. În acest tur de lux, în grup mic, de nouă ore, aveți ocazia să experimentați drumul și toate atracțiile într-un ritm relaxat, într-un confort total. Faceți turul acestei zone faimoase într-o limuzină de lux, dotată cu aer condiționat, împreună cu un ghid profesionist, într-un grup nu mai mare de opt persoane, ce asigură o experiență mult mai personalizată.

Ziua începe cu preluarea de la hotelul vostru din Maui și cu un mic dejun ușor, în Pa’ia, care să vă dea startul în această aventură paradiziacă. Apoi, porniți în călătoria de-a lungul drumului spre Hana, ce abundă în opotunități de a face fotografii. Faceți câteva opriri în această călătorie spectaculoasă pe coastă, cum ar fi la Kaumahina State Park, ce oferă priveliști splendide ale stâncilor marine de lavă colțuroase, la Ke’anae, un sat hawaiian tradițional, cu câmpuri de taro pline de liniște, și la cascada Waikani, cu apele sale strălucitoare.

Drumul pitoresc duce, desigur, la Hana. Satul Hana este izolat de restul insulei și este cunoscut ca ultimul paradis tropical nedezvoltat din Maui. Explorați satul și opriți-vă la Hana Tropical Gardens (Grădinilie Tropicale Hana) și la pepinieră (dacă ați selectat opțiunea PICNIC), pentru un tur exclusivist (inclus), aflați despre locuitorii nativi hawaiieni, despre cultura și pământul lor.

După ce călătoriți printr-o pădure tropicală pitorească, bucurați-vă de un prânz savuros, servit pe fețe de masă din lână - diferit de prânzul vostru obișnuit! Prânzul include carne de pui la grătar, pește ono proaspăt și multe altele. După aceea, aveți timp din plin să vă plimbați, să faceți plajă sau pur și simplu să vă relaxați și să vă bucurați de paradisul tropical.

Întoarcerea de la Hana se desfășoară în stilul din Maui - relaxat, cu o mulțime de opriri. Aduceți cu voi costumele de baie și prosoapele, pentru a vă face amintiri de o viață, înotând în apele cristaline și răcoritoare ale unei piscine de sub o cascadă. În plus, călătoria de întoarcere, după-amiaza, vă poartă spre Ho’okipa, unde aveți ocazia să vă faceți idee despre windsurferii de talie mondială din Maui. Ajungeți înapoi la hotelul vostru din Maui spre seară.

Vezi și alte experiențe din Hawaii

Activități romantice

Când sunteți doar amândoi, într-un travel mood romantic, într-o destinație îndepărtată, ce vă face să uitați de cotidian, alegeți activități relaxante ce vă aduc și mai aproape. Răsfățați-vă cu atenția discretă a celor din jur și optați pentru experiențe de poveste, despre care vă veți aduce aminte peste mulți ani. Oferiți-vă momente unice, de care nu ați putea avea parte altundeva, pentru ca vacanța voastră să fie pe cât de frumoasă, pe atât de memorabilă. Trăiți-le doar în doi, pentru că nu mai e loc de altceva sau altcineva în acest sejur romantic.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.