Acasa Experiențe de călătorie Activități romantice Faceți o drumeție în pădurea tropicală, admirați cascade & faimosul drum Hana

Faceți o drumeție în pădurea tropicală, admirați cascade & faimosul drum Hana

40 Reviews

Hawaii

Durată: 5 ore

Furnizor:

Viator

De la 114

Scurtă descriere:

Descoperiți frumusețea naturală ascunsă chiar de-a lungul faimosului drum Hana (Hana Highway) din Hawaii, într-o drumeție prin pădurea tropicală, cu cascade, din estul insulei Maui. Excursia de 5-6 ore vă poartă în una dintre cele mai populare văi din Hawaii, unde mai multe cascade cad la distanțe scurte una de alta. În această drumeție relaxantă, faceți o baie în piscinele naturale de sub cascade, urcați pe formațiunile de bazalt în formă de coloană pentru a sări în siguranță în apă și bucurați-vă de un prânz sănătos.

Repere:

  • Drumeție în pădurea tropicală, în zona faimosului drum Hana (Hana Highway) din Hawaii;
  • Bucurați-vă de frumusețea acestei zone celebre, pline de cascade ce vă taie respirația;
  • Explorați cascadele, faceți baie în piscinele naturale de la baza lor;
  • Bucurați-vă de un prânz sănătos;
  • Ghid experimentat și prietenos.

La ce să te aștepți:

Având pe voi costumele de baie, începeți-vă călătoria de la hotel - dacă ați optat pentru transportul dus-întors - sau întâlniți-vă ghidul în orașul Kahului, de unde începe Hana Highway. Sunteți duși la intrarea în zona drumeției, care a fost aleasă pentru concentrația mare de cascade care se află aici. Ghidul vă conduce de-a lungul râurilor spre trei sau mai multe astfel de cascade impresionante, unele dintre ele cu înălțimi mai mari de 12 metri. În timp ce mulți turiști se adună pe Hana Highway pentru frumusețea ei pitorească, ghidul vostru local cunoaște cele mai bne puncte de observare pentru a admira cascadele în drumeția de patru kilometri.

Cascadele sunt răpitoare de pe uscat, dar sunt și mai și de aproape. Intrați în oricare din piscinele de sub cascade - în funcție de sezon, câteva dintre ele sunt suficient de calme, pentru a trece pe sub ele. Cu sfaturile oferite de ghid, dacă sunteți aventuroși, cățărați-vă pe coloanele bazaltice și apropiați-vă de margine pentru a sări de la o înățime de 3-4,5 metri în apă.

După ce explorați cascadele, atât de pe uscat cât și din apă, bucurați-vă de un prânz sănătos, ce include sandvișuri, cartofi prăjiți, fructe proaspete de pe insulă, prăjiturele și apă. Uscați-vă după baie, înainte de a vă încheia drumeția. Un microbuz vă transportă înapoi, de-a lungul Hana Highway, la punctul inițial de plecare.

 

Vezi și alte experiențe din Hawaii

Activități romantice

Când sunteți doar amândoi, într-un travel mood romantic, într-o destinație îndepărtată, ce vă face să uitați de cotidian, alegeți activități relaxante ce vă aduc și mai aproape. Răsfățați-vă cu atenția discretă a celor din jur și optați pentru experiențe de poveste, despre care vă veți aduce aminte peste mulți ani. Oferiți-vă momente unice, de care nu ați putea avea parte altundeva, pentru ca vacanța voastră să fie pe cât de frumoasă, pe atât de memorabilă. Trăiți-le doar în doi, pentru că nu mai e loc de altceva sau altcineva în acest sejur romantic.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.