Acasa Experiențe de călătorie Activități romantice Faceți o croazieră romantică la apus în largul insulei Maui

Faceți o croazieră romantică la apus în largul insulei Maui

Hawaii

Durată: 2 ore

Furnizor:

Viator

Scurtă descriere:

Veniți la bordul ambarcațiunii Alii Nui și bucurați-vă de un tratament regal! Alii Nui și echipajul său vă oferă o seară cu adevărat memorabilă! Aperitive bogate și un bar deschis, premium, sunt doar câteva dintre atracțiile acestei croaziere la apus.

Repere:

  • Experiență romatică, perfectă pentru cupluri;
  • Vedeți atracțiile, iluminate în noapte;
  • Tratați-vă persoana iubită, într-o ocazie specială;
  • Băuturi gratuite, incluse;
  • Transfer gratuit de la și înapoi la hotel, inclus;
  • Călătoriți cu barca și vedeți obiectivele, de pe apă.

La ce să te aștepți:

Toastați în cinstea sfârșitului de zi, în timp ce țărmul dramatic din sudul insulei Maui este scăldat într-o paletă spectaculoasă de culori. Echipajul experimentat al ambarcațiunii Alii Nui este pregătit să vă ofere un tratament regal.

Bucurați-vă de varietatea de aperitive, precum și de barul deschis, premium. Un mod superb de a petrece o seară romantică alături de persoana iubită. Această croazieră se adresează doar adulților. Transportul de la hotelurile din sudul și vestul insulei este inclus.

Vezi și alte experiențe din Hawaii

Activități romantice

Când sunteți doar amândoi, într-un travel mood romantic, într-o destinație îndepărtată, ce vă face să uitați de cotidian, alegeți activități relaxante ce vă aduc și mai aproape. Răsfățați-vă cu atenția discretă a celor din jur și optați pentru experiențe de poveste, despre care vă veți aduce aminte peste mulți ani. Oferiți-vă momente unice, de care nu ați putea avea parte altundeva, pentru ca vacanța voastră să fie pe cât de frumoasă, pe atât de memorabilă. Trăiți-le doar în doi, pentru că nu mai e loc de altceva sau altcineva în acest sejur romantic.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.