Acasa Experiențe de călătorie Tururi cu avion, elicopter sau balon cu aer cald Fă un tur senzațional cu elicopterul deasupra munților West Maui & admiră cascade, păduri și văi

Fă un tur senzațional cu elicopterul deasupra munților West Maui & admiră cascade, păduri și văi

12 Reviews

Hawaii

Durată: 1 ore

Furnizor:

Viator

De la 256

Scurtă descriere:

Descoperă frumusețea munților West Maui și călătorește înapoi în timp, în vechiul Hawaii, într-un tur senzațional cu elicopterul, de 60 de minute, în Maui. Nu rata acest tur cu elicopterul, condus de un pilot, în care ai parte de informații relatate în mod expert!

Repere:

  • Descoperă frumusețea munților West Maui într-un tur senzațional cu elicopterul;
  • Admiră priveliștile superbe, încărcate de munți, păduri tropicale, văi și cascade;
  • Zboară deasupra celei mai mari cascade de pe insula Maui și exporează Molokai, țărmul nordic și izolat.

La ce să te aștepți:

Bucură-te de peisajul divers al insulei Maui, format din vulcani adormiți, râuri de lavă, păduri tropicale luxuriante și văi adânci pline de cascade și experimentează o parte din Maui vizibilă doar din aer, într-un tur cu elicopterul!

Turul are loc cu un elicopter de lux, Cadillac-ul elicopterelor, folosit în timpul zborului de 60 de minute. Fiecare elicopter are șase locuri orientate spre înainte, muzică stereo și oferă priveliști neobstrucționate, de 180 de grade, pentru fiecare pasager de la bord. Fiecare pasager primește un set de căști pentru comunicare continuă și pentru ascultarea informațiilor furnizate de pilot.

Vezi atracțiile din West Maui, apoi uită-te după balene (de la începutul lui septembrie până la sfârșitul lunii mai), în timp ce zbori deasupra canalului Pailolo, între țărmul de nord al insulei Maui și coasta de est din Molokai. Dacă permite vremea, atracțiile includ: „Wall of Tears“, cu peste 17 cascade care curg deodată, și cea mai mare cascadă din Maui, Honokohau, care cade de la o înălțime de 335 de metri.

Vezi resorturile Kaanapali și Kapalua. Plutește deasupra celor mai mari cascade din Hawaii (inclusiv deasupra cascadei Kahiwa, înaltă de 533 de metri), de-a lungul țărmului nordic și izolat Molokai. Zboară deasupra stâncilor gigantice ce ies din mare, cele mai înalte din lume! Descoperă valea Halawa, cu două cascade mari și frumoase care curg din munți.

Vezi și alte experiențe din Hawaii

Tururi cu avion, elicopter sau balon cu aer cald

Iubitorii de adrenalină au la îndemână moduri inedite de a cunoaște o destinație nouă. Dar nu e nevoie să fii neapărat un amator de sporturi extreme ca să alegi un astfel de tur la înălțime atunci când te afli într-un travel mood de aventură sau într-un travel mood de evadare.

Oricine poate aprecia sentimentul cu totul și cu totul special pe care îl oferă panorama, de la înălțime, a unui loc. Iar o survolare a acestuia cu avionul sau cu elicopterul, sau balansul lin al unui balon romantic cu aer cald, sunt experiențe de neuitat. Unde mai pui că nu ai parte de o astfel de perspectivă din nici un alt punct al destinației.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.