Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Fă un tur memorabil la Pearl Harbor & mergi pe USS Missouri & memorialul Arizona

Fă un tur memorabil la Pearl Harbor & mergi pe USS Missouri & memorialul Arizona

1281 Reviews

Hawaii

Durată: 7 ore

Furnizor:

Viator

De la 81

Scurtă descriere:

Sari peste toate cozile de intrare într-un tur memorabil de o zi la Pearl Harbour, ce include vizitarea navei de luptă USS Missouri și intrarea la memorialul Arizona. Această excursie ce pornește de la hotelul tău din Waikiki te poartă într-o călătorie liniștită prin istoria Statelor Unite, spre Pearl Harbour, locul atacat în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. După aceea, călătorești cu un autocar cu aer condiționat spre National Memorial Cemetery of the Pacific (Cimitirul Național Memorial al Pacificului), cunoscut și ca Punchbowl Cemetery, și spre centrul orașului Honolulu, ce include opriri la biserica Kawaiahao, statuia regelui Kamehameha și la Mission Houses Museum.

Repere:

  • Tur complet comentat;
  • Toate taxele de intrare și costurile sunt incluse;
  • Transfer gratuit de la și înapoi la hotel, inclus;
  • Sari peste coada de la intrare.

La ce să te aștepți:

Începe-ți turul spre Pearl Harbour cu preluarea de la hotelul tău din Waikiki, cu un autocar cu aer condiționat. Turul de o zi include accesul la fiecare atracție, printre care nava de luptă USS Missouri și memorialul USS Arizona, fără să stai la cozile de la intrare.

Prima oprire este la centrul pentru vizitatori Pearl Harbour, pentru a vedea artefactele din timpul bombardamentelor care au dus la intrarea Statelor Unite în cel de-Al Doilea Război Mondial. Apoi mergi până la memorialul USS Arizona, locul de odihnă al celor 1.177 membri ai echipajului care și-au pierdut viețile pe 7 decembrie 1944. Monumentul național, ce comemorează atacul asupra Pearl Harbour, se află pe porțiunea de mijloc a navei de luptă scufundate.

După aceea, mergi într-un tur ghidat al navei de luptă USS Missouri. Nava a servit din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial și până la operațiunea Furtună în Deșert și a fost locul în care japonezii s-au predat aliaților în anul 1945.

După această incursiune interesantă în istoria de război a Statelor Unite, întoarce-te la autocar, pentru o călătorie spre centrul orașului Honolulu. Ghidul tău face opriri la biserica Kawaiahao, la Arhivele de stat din Hawaii și la Biblioteca de stat, la faimoasa statuie a regelui Kamehameha, la Honolulu Hale (sediul primăriei), și la Hawaiian Mission Houses Historic Site and Archives, anume la Mission Houses Museum, așa cum este cunoscut în mod formal.

Vezi palatul Iolani, singurul palat regal de pe pământ american, și fă o călătorie spre National Memorial Cemetery of the Pacific, cunoscut și sub numele de Punchbowl Cemetery, înainte de a fi lăsat la hotel.

Vezi și alte experiențe din Hawaii

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.