Acasa Experiențe de călătorie Activități de apă Fă snorkeling în Marea Caraibilor și bucură-te de o croazieră spre insula Mujeres, din Cancun

Fă snorkeling în Marea Caraibilor și bucură-te de o croazieră spre insula Mujeres, din Cancun

30 Reviews

Cancun / Mexic

Durată: 4 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 54

Scurtă descriere:

Bucură-te de serviciul door-to-door și de ocazia de a face snorkeling în Marea Caraibilor mexicană în această excursie cu barca, de patru ore și jumătate, din Cancun. Relaxează-te la bordul bărcii confortabile și profită de răcoritoarele incluse, apoi debarcă pe malurile insulei Mujeres, pentru a o explora. Transferul dus-întors de la hotelurile din Cancun este inclus.

Repere:

  • Excursie de vizitare și de snorkeling de 4,5 ore, spre insula Mujeres;
  • Transfer dus-întors de la hotelurile din Cancun;
  • Gustări și băuturi la bordul vasului;
  • Echipament de snorkeling, inclus.

La ce să te aștepți:

Excursia ta de o jumătate de zi spre insula Mujeres începe cu preluarea de la hotelul tău din Cancun, după care ești transferat la portul turistic într-un microbuz dotat cu aer condiționat.

Urcă la bordul bărcii tale confortabile pentru o croazieră în larg, peste ape de turcoaz. Oprește-te pentru a face snorkeling (tot echipamentul este furnizat) în mijlocul vieții marine care populează recifele din jur.

Înapoi pe barcă, bucură-te de chipsuri, guacamole și salsa, precum și de băuturile de la bar. Echipajul de la bord este preocupat să-ți asigure confortul și buna dispoziție.

Debarcă pe malurile insulei Mujeres, unde petreci timp liber pentru a o explora pe cont propriu. Te întorci în portul turistic în jurul orei patru după-amiaza, apoi te bucuri de transferul convenabil înapoi la hotelul tău.

Vezi și alte experiențe din Cancun

Activități de apă

Fie că e vorba de croaziere sau de scufundări, sunt unele destinații aflate pe apă către care călătorii migrează tocmai cuprinși de mirajul unor experiențe ce au legătură cu apa. În locurile în care aceasta te îmbie, pur și simplu, să vii, mai ales aflat într-un travel mood activ, alege dintre multele opțiuni care celebrează toate formele în care apa se găsește în natură.

Știi că vrei să plonjezi în cascade, să faci snorkeling într-o mare tropicală sau să navighezi pe cursul liniștit al unui fluviu ce străbate un oraș – am ales pentru tine activitățile care îți vor plăcea, în funcție de locul pe care îl explorezi.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.