Acasa Experiențe de călătorie Activități în natură Fă o plimbare în vârful craterului unui vulcan, admiră Waikiki & lanțul Koolau

Fă o plimbare în vârful craterului unui vulcan, admiră Waikiki & lanțul Koolau

465 Reviews

Hawaii

Durată: 3 ore

Furnizor:

Viator

De la 30

Scurtă descriere:

Bucură-te de o plimbare ghidată și amuzantă spre vârful de 232 de metri al celui mai faimos crater din Hawaii, pentru priveliști incredibile, de 360 de grade, cu Waikiki și cu lanțul muntos Koolau. Excursia durează aproximativ trei ore și este o experiență cu adevărat memorabilă. Condus de ghidul tău expert, afli despre fascinanta naștere a vulcanului, despre istoria hawaiiană, despre descoperirea de către europeni, despre fermele timpurii de bovine și despre utilizarea militară modernă de azi a „Gibraltarului Pacificului“, în timp ce ești însoțit într-o plimbare de 45 de minute care urcă spre vârf. Urcarea scărilor, traversarea unui tunel întunecat, lung de 60 de metri și urcarea unei scări în spirală conferă sentimentul aventurii.

De asemenea, afli fapte importante despre speciile de păsări și de plante native din Hawaii și primești și un certificat care atestă faptul că ai escaladat cu succes faimosul vârf al craterului Diamond Head. Vizitând craterul Diamond Head te bucuri de unul dintre spectacolele naturii pe care nu ai vrea să le ratezi!

Repere:

  • Aventură de neuitat la craterul Diamond Head din Hawaii;
  • Plimbare ghidată spre vârful craterului, înalt de 232 de metri;
  • Informații prețioase, oferite de ghidul care te însoțește.

La ce să te aștepți:

Această plimbare ghidată prin Diamond Head State Park spre vârful craterului Doamond Head, înalt de 232 de metri, este condusă de un ghid profesionist, care te însoțește pentru a-ți oferi o excursie palpitantă, desfășurată în siguranță.

În vârf, te așteaptă priveliștile incredibile, de 360 de grade, ale litoralului Waikiki și ale apelor de turcoaz ale Oceanului Pacific. În această aventură la craterul vulcanic Diamond Head afli despre arheologia, istoria și geologia fascinantă a craterului, precum și despre flora și fauna sa. Ghidul expert este foarte prietenos și bine informat, și-ți poate arăta numeroase specii de păsări și plante din zonă.

Bucură-te de o experiență personalizată în acest tur exclusivist, în care tot echipamentul este furnizat. Nu este nevoie să iei cu tine nimic în plus, deoarece te bucuri gratis de rucsac și de lucrurile necesare plimbării.

Nivel fizic: intermediar.

Condițiile traseului: câteodată ud și alunecos.

Distanța parcursă: 2,25 kilometri, într-o plimbare de două ore.

Vezi și alte experiențe din Hawaii

Activități în natură

Unele destinații te cheamă să te cufunzi în natură, pentru că atuul lor principal este poziționarea geografică privilegiată în mijlocul unor locuri înzestrate natural cu frumuseți uluitoare. Dacă te atrag priveliștile unice și acele activități prin care descoperi locuri unice, atunci când călătorești spre locuri renumite pentru asta, și te afli în travel mood activ sau de evadare, alege activități în natură.

Respiră atmosfera locului, alegând experiențele care te aduc mai aproape de ocean sau de crestele munților, care te poartă dincolo de cărările prea umblate, astfel încât să cunoști cât mai autentic și să îți trăiești la maximum vacanța. Nimic nu se compară cu evadarea în natură, iar aceste experiențe ți-o demonstrează din plin.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.