Acasa Experiențe de călătorie Adrenalină și aventură Fă o drumeție & mergi cu caiacul pe Wailua & admiră jungla în Kauai

Fă o drumeție & mergi cu caiacul pe Wailua & admiră jungla în Kauai

66 Reviews

Hawaii

Durată: 5 ore

Furnizor:

Viator

De la 73

Scurtă descriere:

Bucură-te de o aventură idilică, ce presupune o drumeție și o plimbare cu caiacul pe râul Wailua, pe insula Kauai. Vâslește de-a lungul râului cu ape calme și admiră peisajul luxuriant al junglei de pe maluri. Ghidul te conduce într-o drumeție spre o cascadă izolată, unde te poți adânci în splendoarea acestui loc pitoresc și liniștit. Fă o baie în piscina și în apele cascadei, înainte de a te întoarce la punctul inițial de plecare. Un prânz delicios este, de asemenea, inclus.

Repere:

  • Posibilitate de a alege dintre mai multe ore de plecare, pe parcursul zilei;
  • Prânz inclus;
  • Călătorești cu barca și vezi atracțiile, de pe apă.

La ce să te aștepți:

Explorează partea de est a insulei Kauai în timp ce te plimbi cu caiacul de-a lungul râului Wailua, singurul râu de pe insulă navigabil cu bărci mai mari decât un caiac. Acest râu, cu o lungime de 32 de kilometri, ce străbătea cândva șapte temple antice diferite, este considerat unul dintre cele mai sacre două locuri din Hawaii. În timp ce vâslești, împreună cu partenerul tău, în caiacul pentru două persoane, admiră vastul peisaj sălbatic.

După ce călătoreșticu caiacul timp de 45 de minute, coboară și urmează-ți ghidul într-o drumeție de 1,6 kilometri, prin pădurea densă, spre o cascadă izolată, înaltă de 60 de metri și înconjurată de flori, ferigi și pâraie. Admiră plin de uimire felul cum apele cascadei cad în piscină și răcorește-te cu o baie!

Apoi ești preluat din golful Hanalei și transportat înapoi la locul inițial de plecare.

Vezi și alte experiențe din Hawaii

Adrenalină și aventură

Când te afli într-un travel mood de aventură, alege acele experiențe care îți fac inima să bată mai tare, care te provoacă să trăiești la maximum. Unele destinații sunt perfect înzestrate pentru astfel de activități – și chiar sunt populare pentru multitudinea de experiențe pline de adrenalină la care te invită. Dar, în aproape orice loc ai fi, poți să găsești activități care sunt perfect conectate la specificul zonei, dar în același timp îți oferă și o doză serioasă de aventură fără de care nu îți poți imagina vacanța. Avem câteva sugestii numai bune pentru tine, alege-le pe cele care se potrivesc cel mai bine personalității și preferințelor tale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.