Acasa Experiențe de călătorie Activități de apă Fă o croazieră pe coasta Na Pali, a opta minune naturală a lumii & fă snorkeling & bucură-te de soare

Fă o croazieră pe coasta Na Pali, a opta minune naturală a lumii & fă snorkeling & bucură-te de soare

53 Reviews

Hawaii

Durată: 5 ore

Furnizor:

Viator

De la 140

Scurtă descriere:

Navighează de-a lungul maiestuoasei coaste Na Pali și admiră-i frumusețea, în care se regăsesc stânci înalte de 1.200 de metri, cascade, peșteri marine, plaje izolate, delfini, țestoase - un peisaj ce-ți taie respirația. Înțelege de ce coasta Na Pali este cunoscută drept bijuteria insulelor Hawaii, precum și cea de-a opta minune naturală a lumii. Simte vântul ce umflă pânzele în timp ce echipajul îți captivează imaginația cu legende și povești istorice. Nimeni nu navighează mai mult și nu este neobișnuit să atingi viteze de 20 de noduri sau mai mari. Fă snorkeling de-a lungul coastei din Kauai. Toate echipamentele, mâncarea și băutura sunt incluse.

Repere:

  • Experiență adecvată pentru familii;
  • Vezi animalele sălbatice native în mediul lor natural;
  • Echipamentul pentru snorkeling, inclus;
  • Experiență unică în viață;
  • Călătorește cu barca și vezi atracțiile, de pe apă.

La ce să te aștepți:

Cel mai bun mod de a vedea peisajul spectaculos al coastei Na Pali este de pe apă. Acest tur pornește din Port Allen în fiecare dimineață, pentru a aventură de navigare și de snorkeling. Întâlnește-ți căpitanul prietenos și echipajul, apoi urcă la bordul catamaranului lung de 15 metri și instalează-te pe punțile spațioase, la soare, sau în cabina descoperită.

Bucură-te de micul dejun în timp ce pornești de-a lungul coastei dramatice, punctată de stânci ce se ridică, precum turlele catedralelor, la înălțimi de peste 1.200 de metri, de peșteri marine și cascade. Îndreaptă-ți atenția spre viața marină, pentru a vedea delfini, țestoase și balene cu cocoașă (ce migrează aici între lunile decembrie și aprilie). Când vânturile sunt favorabile, echipajul întinde pânzele, pentru o croazieră senzațională, propulsată de puterea curenților de aer.

Dacă vremea o permite, te oprești într-un loc protejat și plonjezi în apele calde și clare, pentru o repriză de snorkeling. Vezi de aproape uimitoarea lume subacvatică din preajma insulei Kauai și înoată cu peștii tropicali frumos colorați. Când îți vine foame, bucură-te de prânz la un picnic, în timp ce admiri peisajul răpitor, scăldat în razele soarelui.

Vezi și alte experiențe din Hawaii

Activități de apă

Fie că e vorba de croaziere sau de scufundări, sunt unele destinații aflate pe apă către care călătorii migrează tocmai cuprinși de mirajul unor experiențe ce au legătură cu apa. În locurile în care aceasta te îmbie, pur și simplu, să vii, mai ales aflat într-un travel mood activ, alege dintre multele opțiuni care celebrează toate formele în care apa se găsește în natură.

Știi că vrei să plonjezi în cascade, să faci snorkeling într-o mare tropicală sau să navighezi pe cursul liniștit al unui fluviu ce străbate un oraș – am ales pentru tine activitățile care îți vor plăcea, în funcție de locul pe care îl explorezi.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.