Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Explorează Marele Canion al Pacificului, Waimea, și descoperă frumusețea uluitoare a insulei Kauai

Explorează Marele Canion al Pacificului, Waimea, și descoperă frumusețea uluitoare a insulei Kauai

10 Reviews

Hawaii

Durată: 7 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 62

Scurtă descriere:

Descoperă frumusețea naturală și experimentează una dintre cele mai bune priveliști ale coastei de vest a insulei Kauai. Acest tur te poartă chiar la marginea uneia dintre cele mai importante atracții din Hawaii – canionul Waimea, cunoscut și sub numele de „Marele Canion al Pacificului“. Miile de ani de eroziune au transformat pereții canionului într-o pânză plină de nuanțe, în care umbrele și luminile produc un spectacol nesfârșit.

Repere:

  • Raport calitate-preț excelent;
  • Ghid profesionist, prietenos și informat;
  • Probabil, o experiență pentru care locurile libere se vând rapid;
  • Confirmare pe loc a rezervării.

La ce să te aștepți:

  • Spouting Horn – unul dintre cele mai fotografiate locuri din Hawaii, unde apa oceanului este azvârlită în aer, asemenea unui gheizer, la înălțimi de până la 15 metri.
  • Waimea Canyon – cunoscut drept Marele Canion al Pacificului, a fost sculptat de râul Waimea și de prăbușirea unui vulcan.
  • Hanapepe Valley Lookout – o priveliște pitorească a unei văi tropicale luxuriante, în care exista cândva o comunitate hawaiiană care planta taro (colocazie), chiar și azi fiind anumite zone în care încă se mai cultivă această plantă.
  • Profilul reginei britanice Victoria, așa cum este desenat de lanțul muntos Haupu.
  • Orașul Waimea – Acest oraș, cândva un port istoric, este locul atins de primul explorator european. Tot aici se afla ultima plantație de zahăr de pe insulă, iar azi orașul găzduiește companii de înaltă tehmologie și întreprinderi mici.
  • Fortul rusesc Elizabeta – ultimul fort rusesc din insulele Hawaii.
  • Orașul Koloa – de la unele dintre cele mai vechi clădiri din țară până la bogata istorie a primei plantații de zahăr din Hawaii, descoperă cum acest port principal de acces a fost preferat de flota de vânătoare de balene.

Vezi și alte experiențe din Hawaii

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.