Acasa Experiențe de călătorie Adrenalină și aventură Explorează craterul Molokini & fă snorkeling pornind de pe coasta insulei Maui

Explorează craterul Molokini & fă snorkeling pornind de pe coasta insulei Maui

98 Reviews

Hawaii

Durată: 5 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 91

Scurtă descriere:

Explorează minunile naturale ale craterului Molokini, o insulă vulcanică la 4,8 kilometri depărtare de coasta insulei Maui, în acest tur de snorkeling din Maalaea. Înconjurat de ape tropicale cristaline, acest con vulcanic stins este casă pentru multe specii marine, cum ar fi pești, echinoide, rechini, diavoli de mare și corali. Molokini este o rezervație marină, ceea ce înseamnă că nimic nu poate fi afectat, menținând insula și mediul subacvatic primar. Explorează, de asemenea, și Turtle Town (Orașul Țestoaselor), și admiră păsările native. Două tobogane cu apă, o cameră de vizionare cu fundul de sticlă sunt, de asemenea, disponibile dacă nu vrei să faci snorkeling sau dacă vrei să termini mai devreme. Micul dejun, prânzul, apa și sucurile sunt incluse.

Repere:

  • Călătorește cu barca și vezi atracțiile, de pe apă;
  • Interacțiune cu animalele sălbatice;
  • Experiență adecvată pentru familii;
  • Experiență populară printre copii;
  • Tot echipamentul necesar este inclus;
  • Micul dejun, inclus;
  • Prânzul, inclus;
  • Gustări și răcoritoare, incluse.

La ce să te aștepți:

Alătură-te echipajului de la bordul ambarcațiunii Calypso, de ultimă generație în rândul flotei din Maui. Turul tău de snorkeling începe din portul Maalaea, unde te îmbarci pentru excursia spre craterul Molokini și spre Turtle Town. Începe-ți ziua în mod corect, cu ouă, șuncă, rulouri cu scorțișoară, gogoși, cafea, fructe și suc. O călătorie confortabilă, intrarea și ieșirea din apă cu ușurință, un căpitan și echipaj profesioniști și ocazia de a afla despre această bucată din Hawaii sunt doar câteva dintre motivele pentru care acest tur oferă o zi ideală în apele din jurul insulei Maui.

Aflat în largul coastei de sud a orașului Kihei și ridicându-se la o înălțime de 91 de metri deasupra apei, conul vulcanic Molokini oferă ocazia de a vedea viața marină nativă din Hawaii, din care fac parte diavoli de mare, pești, echinoide și rechini, care înoată în jurul coralilor, în ape cristaline, tot timpul anului. O rezervație marină și un un sanctuar al păsărilor, Molokini este protejat, drept care te poți aștepta să găsești un loc neatins. Folosește echipamentul pentru snorkeling furnizat și explorează lumea subacvatică și profită de cele două tobogane cu apă pentru mai multă distracție, în special pentru copii. De asemenea, poți privi reciful fără să intri în apă, în camera de vizionare cu fundul de sticlă.

Pentru a asigura siguranța, un salvamar se află tot timpul în apă, supraveghind practicanții de snorkeling și oferindu-le orice ajutor, dacă este nevoie.

După ce părăsești craterul Molokini, următorul loc pentru snorkeling este Turtle Town, unde ai ocazia de a înota alături de țestoasele marine verzi hawaiiene, în mijlocul apelor calme, pline de corali. Apoi întoarce-te la bordul vasului, pentru un prânz bufet, la grătar, cu sandvișuri cu carne de porc sau de pui, salată de paste și prăjiturele cu ciocolată. Nu în ultimul rând, bucură-te de un joc de trivia, pentru șansa de a câștiga un tricou de echipaj.

Câteva dintre facilitățile de top includ:

Două tobogane, două dușuri cu apă dulce, folosirea unui echipament de snorkeling de calitate, dispozitive de plutire și două toalete sunt disponibile pe barcă. Dacă dorești, poți închiria un costum de baie sau o cameră digitală subacvatică, pe propria cheltuială. SNUBA este de asemenea o opțiune. Barca este prevăzută cu o scară ușor de folosit pentru a intra și a ieși din apă, o mulțime de locuri umbroase și multă muzică a muzicianul Jimmy Buffet, toate pentru a te distra în timpul zilei tale petrecute în paradis.

Opțiunea SNUBA, pentru care plătești la bordul vasului, este valabilă pentru cei cu vârste de opt ani și peste. Se aplică anumite restricții legate de sănătate. SNUBA îți permite să te bucuri de simplitatea snorkeling-ului și de minunăția de a respira sub apă. SNUBA este un sistem patentat de scufundări sub apă, unic, care elimină granița dintre snorkeling și scuba diving.

 

Vezi și alte experiențe din Hawaii

Adrenalină și aventură

Când te afli într-un travel mood de aventură, alege acele experiențe care îți fac inima să bată mai tare, care te provoacă să trăiești la maximum. Unele destinații sunt perfect înzestrate pentru astfel de activități – și chiar sunt populare pentru multitudinea de experiențe pline de adrenalină la care te invită. Dar, în aproape orice loc ai fi, poți să găsești activități care sunt perfect conectate la specificul zonei, dar în același timp îți oferă și o doză serioasă de aventură fără de care nu îți poți imagina vacanța. Avem câteva sugestii numai bune pentru tine, alege-le pe cele care se potrivesc cel mai bine personalității și preferințelor tale.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.