Acasa Experiențe de călătorie Activități de apă Explorează Underwater Museum of Art din Cancun într-un tur fabulos de snorkeling

Explorează Underwater Museum of Art din Cancun într-un tur fabulos de snorkeling

33 Reviews

Cancun / Mexic

Durată: 2 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 47

Scurtă descriere:

Explorează Underwater Museum of Art (Muzeul de Artă Subacvatic) în acest tur de snorkeling de două ore și jumătate, din Cancun. Traversează apele Caraibilor împreună cu ghidul tău la bordul unei ambarcațiuni de mare viteză și apoi sari în apă, având pe tine echipamentul de snorkeling, pentru a înota deasupra a peste 500 de sculpturi întinse pe fundul mării, precum și deasupra bancurilor de pești strălucitoare. Muzeul evidențiază relația dintre artă și știința mediului, în timp ce toate sculpturile sunt făcute din materiale care susțin viața coralilor. La bordul ambarcațiunii îți sunt servite fructe și răcoritoare.

Repere:

  • Tur de snorkeling de două ore și jumătate la Underwater Museum, în Cancun;
  • Mergi într-o călătorie cu o barcă de mare viteză la muzeu și înapoi;
  • Tot echipamentul esențial de snorkeling este inclus;
  • Vezi mai mult de 500 de sculpturi întinse pe fundul mării;
  • Fructe și răcoritoare incluse, la bordul ambarcațiunii.

La ce să te aștepți:

Fă-ți drum spre portul turistic din Cancun și fă cunoștință cu ghidul tău, care te așteaptă lângă barcă. Urcă la bord și călătorește spre locul intitulat „Silent Evolution“ (Evoluția Tăcută), o selecție de statui scufundate, poziționate pe fundul mării. Urmărește o demonstrație de snorkeling oferită de ghidul tău, apoi pune-ți echipamentul și aruncă-te în apele Mării Caraibilor.

Fă snorkeling timp de 40 de minute și explorează cele peste 500 de figurine ale expoziției; vezi cum artistul britanic Jason DeCaires Taylor a sculptat statuile din lut cu pH neutru și observă abundența vieții marine din jurul lor.

Usucă-te în soarele mexican în timpul călătoriei de întoarcere spre portul turistic din Cancun și ia-ți rămas bun de la ghidul și de la grupul tău, la sosire.

Notă: Această aventură de snorkeling este adecvată pentru toate vârstele, dar ia aminte că apa poate fi uneori agitată. Ghidul tău rămâne cu tine, pentru a se asigura că te simți confortabil.

Vezi și alte experiențe din Cancun

Activități de apă

Fie că e vorba de croaziere sau de scufundări, sunt unele destinații aflate pe apă către care călătorii migrează tocmai cuprinși de mirajul unor experiențe ce au legătură cu apa. În locurile în care aceasta te îmbie, pur și simplu, să vii, mai ales aflat într-un travel mood activ, alege dintre multele opțiuni care celebrează toate formele în care apa se găsește în natură.

Știi că vrei să plonjezi în cascade, să faci snorkeling într-o mare tropicală sau să navighezi pe cursul liniștit al unui fluviu ce străbate un oraș – am ales pentru tine activitățile care îți vor plăcea, în funcție de locul pe care îl explorezi.

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.