Acasa Experiențe de călătorie Tururi de vizitare obiective turistice Vizitează muzeul Stedelijk, cu cea mai mare colecție de artă și design din Olanda

Vizitează muzeul Stedelijk, cu cea mai mare colecție de artă și design din Olanda

1 Reviews

Amsterdam / Olanda

Durată: 1 ore30 minute

Furnizor:

Viator

De la 17

Scurtă descriere:

Plimbă-te printre exponate renumite la Muzeul Stedelijk, o destinație obligatorie pentru toți cei care vizitează Amsterdamul. Vezi cea mai mare colecție de artă și design contemporan din Olanda, care include lucrări de Cézanne, Chagall, De Kooning, Picasso, Pollock, Warhol și maeștrii olandezi. Folosește biletul de intrare pentru a te plimba prin clădirile renovate și prin aripile extinse, în ritmul tău.

Repere:

  • Bilet de intrare la Muzeul Stedelijk din Amsterdam;
  • Vezi expozițiile permanente și pe cele temporare;
  • Vezi lucrări contemporane semnate de artiști celebri, de la Chagall la Warhol;
  • Află despre școala de la Amsterdam, despre Bauhaus și multe altele;
  • Cu biletele electronice, nu trebuie decât să scanezi codul de pe telefon la intrare.

 

La ce să te aștepți:

Bucură-te de o vizită la Muzeul Stedelijk, când ajungi în Amsterdam, și vezi lucrări de top ale celor mai mari artiști ai lumii, incluzând numeroase opere ale artiștilor olandezi contemporani.

 

Muzeul găzduiește și una dintre cele mai mari colecții de artă și design contemporan ale lumii, cu peste 90 de mii de exponate ce datează din anii ’70 și până acum. Vezi lucrări iconice de Appel, Cézanne, Chagall, Dumas, Kandinsky, Kienholz, De Kooning, Koons, Malevich, Matisse, Mondriaan, Picasso, Pollock, Rietveld, Sottsass, Warhol și mulți alții.

 

Explorează Muzeul Stedelijk, cu mișcările importante pe care le detaliază, precum Bauhaus, școala de la Amsterdam, De Stijl, CoBrA, expresionismul abstract, pop art, artă minimală și artă conceptuală.

Vezi și alte experiențe din Amsterdam

Tururi de vizitare obiective turistice

Pentru a vedea cu adevărat acele obiective turistice prezentate în ghidurile de călătorie și ca să le cunoști cum se cuvine, în detaliu, se impune să folosești cunoștințele prețioase ale unui ghid. Lasă-l să-ți dezvăluie lucrurile esențiale și nu rata informațiile care te fac să înțelegi în profunzime istoria, arta și cultura unui loc.

În orice destinație te-ai afla, mai ales dacă îți propui un travel mood activ, alege tururi de vizitare ale obiectivelor turistice adecvate intereselor, preferințelor și nevoilor tale. Astfel, economisești timp, concentrezi informațiile și ai din start o perspectivă locală asupra destinției – iar acestea sunt beneficii de neegalat pentru o călătorie memorabilă.  

Abonează-te la newsletter ca să îți amintim periodic
că ai nevoie de o vacanță

Datele personale sunt folosite conform precizărilor din Politica de confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivaleaza cu acceptarea celor prezentate.